Anamaria Vasile

Idei elegante de manichiură doar pentru femeile adevărate

Te poți gândi la un design pentru unghiile tale numai dacă acestea sunt puternice sși îngrijite. Pentru că în definitiv, asta înseamnă frumusețea. Noul an a adus cu sine idei mai bune la capitolul manichiură.

Specialiștii combină culori, tehnici și modele și într-un final obțin idei diferite, cu totul speciale pe care trebuie să le încerci. Dar nu putem renunța la ideile mai vechi dacă acestea au fost bune.


Culoarea nude pe o unghie cu formă de migdale va arăta întotdeauna frumos, elegant şi clasic.

Culorile, strălucirea şi forma unghiilor sunt foarte importante pentru o manichiură perfectă. Femeile sunt create pentru a fi frumoase şi îngrijite, aşa că trebuie să acorde o atenţie deosebită mâinilor lor.

Alocă-ţi cel puţin două ore pe săptămână pentru a te ocupa de manichiura ta şi vei observa o schimbare evidentă.

Alegerile pe care le facem în viaţa noastră sunt o reflectare a caracterului nostru şi spun multe despre noi. Poate pentru cineva sună amuzant, dar cum suntem îmbrăcaţi, cum combinăm culorile şi ce machiaj alegem este legat de personalitatea noastră pe care o descrie perfect. Prin urmare, e foarte important să avem grijă de aspectul nostru.

Orice femeie își dorește să aibă unghiile îngrijite, dar vizitele la salon presupun o grămadă de bani cheltuiți și timp irosit. De aceea, manichiura făcută acasă pare a fi cea mai simplă și cea mai evidentă soluție de care ai nevoie.