Anamaria Vasile

Imaginea pe care toți fanii filmului TITANIC ar trebui s-o vadă

Este, fără doar și poate, unul dintre filmele de referință în cinematografia mondială. Astăzi, la peste douăzeci de ani de la lansare, personajele principale sunt în continuare unele dintre cele mai emblematice… Dar care a fost, cu adevărat, atmosfera la filmări între actori și cum se înțeleg ei, de fapt.

Ei bine, știm despre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, interpreții lui Rose Dewitt Bukater și Jack Dawson, că sunt cei mai buni prieteni de mai bine de 20 de ani. Dar care e relația lor cu Billly Zane, actorul care i-a dat naștere personajului Cal Hockley, logodnicul violent și gelos al lui Rose?

Fotografia de mai jos lămurește pe deplin relația dintre cele trei staruri hollywoodiene. Kate, Leo și Billy s-au reunit pentru un nou proiect cinematografic și au oferit ocazia fanilor nostalgici să-i vadă încă o dată împreună.

Billy Zane este cel care a făcut fotografia publică. ”Gaşca s-a reîntregit. Acum salvăm gheţarii. Îmaginaţi-vă treaba asta”, a glumit celebrul actor pe baza filmului care i-a adus împreună pentru prima data după 20 de ani.

Loading...