Anamaria Vasile

Imagini incendiare. Ea este fata care s-a dezbracat complet la radio! Mihai Morar si Daniel Buzdugan au ramas fara cuvinte. Ce a facut Medeea dupa ce si-a dat lenjeria intima jos

În urmă cu o săptămâna, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au dat startul celui mai curajos concurs de radio din România, ”Adevar sau Dezbracare”.

Episodul cu numărul 5 a fost de departe cel mai tare, el înregistrând premieră după premieră.

Prima mie de euro dată, prima dezbrăcare, primul mers la hotel.

“Merg până la capăt”, a spus Medeea. Și s-a ținut de cuvând. Rauf, necunoscutul care i-a devenit partener în acest concurs, nu a avut decât să o urmeze.

Seara lor s-a terminat la hotel, cu 1.000 de euro în buzunar, și cu șansa să câștige un weekend la Paris.

Imaginile cu cei doi în timpul emisiunii de la Radio ZU au ajuns în trending pe Youtube, devenind unul dintre cele mai populare videoclipuri ale momentului.

In luna îndrăgostiților, Radio ZU lansează cel mai îndrăzneț concurs de radio.

Un băiat și o fată care nu s-au văzut niciodată se întâlnesc prima oară într-un studio de radio.

Pot să rămână împreună pentru totdeauna sau să-și spună pe loc adio. MIZA este mare: 1000 de euro și un weekend la Paris.

Pe aceeasi tema:

Daniel Buzdugan a fost invitatul lui Sergiu Negotiu-Piloff la rubrica „Test de vedeta”. A facut karaoke in masina, a invatat sa traga cu arma la poligon, apoi a venit in platou si a povestit cum s-a ales cu doua degete de la picior fracturate!

„Cele mai multe accidente se intampla acasa, noaptea. Mergeam prin casa, intuneric, ca sa nu imi trezesc familia, si am dat cu piciorul intr-un scaun. Ma grabeam sa ma duc la baie, bausem multa apa.

Se jucasera copiii cu scaunele, luasera unul si-l pusesera in alta parte. era un scaun de stejar masiv.

Momentul impactului a fost…Te doare rau a doua zi.

Nu mai puteam calca, nu ma mai puteam incalta.