Anamaria Vasile

În așteptarea lui Moș Nicolae, Carmen de la Sălciua și-a schimbat look-ul

Schimbare de look pentru Carmen de la Sălciua care să fie mereu în atenția fanilor cu apriții din ce în ce mai interesante.

Carmen de la Sălciua continuă seria aparițiilor sexy, dar în această dimineață, fanii nu au recunoscut-o.

În așteptarea lui Moș Nicolae, Carmen de la Sălciua și-a schimbat look-ul și s-a pozat sexy pe Instagram! Fanii nu au recunoscut-o

Se spune despre ea că este cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere, asta pentru că nu contenește să își bucure fanii de pe Instagram cu cele mai hot fotografii.

Carmen de la Sălciua și-a surprins încă o dată fanii cu o schimbare de look. În prag de sărbători, artista și-a făcut breton într-o parte și le-a dat de știre fanilor printr-o fotografie postată în zorii zilei pe Instagram.

Într-un pulover gros, pe gât, dar scurt până sub fund și cu o pereche de papuci de casă asortați, artista s-a lăsat fotografiată în timp ce își safura cafeaua.

„Buna dimineața ☕️! Simte toată lumea miros de sărbătoare ? Ghetuțele ? Curate ? 🤔”, este mesajul postat de Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Fanii au fost bucuroși de noua înfățișare a artistei și i-au spus asta și în comentarii.

„Cred ca e cea mai reușită fotografie a ta! Încă o dovadă că simplitatea scoate tot ce are mai frumos in evidenta o femeie. Raman la parerea ca machiajul strident pocește o femeie.”, „Te admir. Ești o femeie simpla și modesta în ciuda faptului că ești artist. E mare lucru sa ramai OM atunci când ai totul.”, „Ce bine iti sta cu breton într-o parte😍”, sunt doar câteva dintre mesajele pline de admirație scrise de fani.