Anamaria Vasile

În doar jumătate de secundă a decis SĂ MOARĂ pentru a-și SALVA BEBELUȘUL. Ce a făcut e inimaginabil

Doar o jumătate de secundă i-a trebuit acestei mame pentru a face sacrificiul suprem, ea și-a dat viața pentru ca fiul ei să aibă o viață! Aceasta este povestea Karisei Bugal care a intrat în travaliu în Centrul Medical Aurora, și era pe care să dea naștere fiului ei, Declan, atunci când doctorii au observat ceva ciudat.

Femeia avea o boală rară numită embolism al lichidului amniotic care face ca lichidele care înconjoară copilul să ajungă în sângele mamei și să declanșeze oprirea tuturor organelor. Din păcate pentru această boală nu există tratament, iar numărul celor care îi supraviețuiesc este extrem de mic.

Karisa a avut două variante din care trebuia să aleagă, totul în timp ce inima lui Declan ceda din ce în ce mai mult. Ea putea să fie anesteziată și să riște să moară, dar să salveze viața fiului ei, sau putea să rămână trează și să riște să îl piardă. Femeia a ales prima variantă.

După operație, doctorul Kelly Gerow a povestit că imediat ce s-a trezit, Karisa a întrebat dacă bebelușul ei este bine și cât cântărește. Imediat după ce a primit răspunsurile, care erau toate îmbucurătoare, s-a stins din viață.

Soțul Karisei, Wes, a declarat că numai cuvintele nu pot descrie cât de îngrozitor este să îți crești copilul nou-născut fără soția ta: ,,Cum îi explic că mama lui a murit în timp ce îi dădea naștere? Tot timpul numai la asta mă gândesc. Cum îi explic atunci când va întreba de mami?”.

Deși toate condoleanțele noastre merg către familia îndurerată, nu ne putem abține să observăm că Declan va afla că mama lui a făcut sacrificiul suprem, nașterea lui a fost supremul act de iubire pe care cineva îl putea face pentru el, mama lui și-a dat viața pentru ca el să și-o poată trăi din plin pe a lui…