Anamaria Vasile

În urmă cu 10 ani o cerea de nevastă, acum Dinu Maxer i-a lăsat mască pe toți. Neașteptat ce a făcut public: „Vom…” Prietenii și familia se pregătesc să le fie alături

Deea Maxer a fost cerută din nou în căsătorie, chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani. Soțul ei a făcut gestul emoționant la petrecerea organizată într-un local din Capitală.

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Deea, pentru că el nu făcusem asta, deşi s-au căsătorit. Cei doi își vor reînoi jurămintele.

Acum 10 ani când am cerut-o pe Deea am uitat să fac un gest. Nu am cerut-o!

Deea, eu nu am făcut un lucru! Nu am pus genunchiul jos! La 10 ani, trei inele, unul pentru că eti o soţie extraordinară, al doilea pentru că ştii să fii ispită pentru mine şi al treilea pentru că eşti o mamă perfectă.

Mai vrei să fii soţia mea în continuare?”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Da! Anul acesta ne reînnoim jurămintele. Vom face nuntă de 10 ani. Îi cerem lui domnul Lis să ne recăsătorească”, a răspuns Deea Maxer. Artista și-a schimbat recent look-ul, iar părul creț o prinde de minune.

Te-ar putea interesa si:

Liviu Vârciu pare să fie unul dintre cei care au descoperit, pe propria-i piele, că emisiunea Asia Express nu este una atât de lejeră pe cât își închipuia.

Și, mai mult decât atât, el e la un pas să cedeze lupta…

Conform unor surse cât se poate de bine informate, Liviu Vârciu trăiește momente cât se poate de disperate departe de România, în ”excursia” din Asia.

Mai exact, pare-se, el este la un pas să cedeze lupta, motivele fiind, pare-se, cât se poate de întemeiate.

Și nu, nu ne referim doar la cele legate de fiica pe care o are alături de frumoasa Anda Călin…

Mai exact, pare-se, efortul fizic și psihic este foarte mare.

Iar Liviu Vârciu, de mai bine de trei săptămâni doarme în tot felul de condiții prin casele localnicilor din Asia, niciuna fiind catalogată la ”măcar o stea”.

Temperaturile au fost ba foarte scăzute, ba foarte ridicate și parcurge zeci/sute de km pe zi cu tot felul de vehicule: mașini, camioane, autobuze sau tuk-tuk.

Mai mult, mâncarea este foarte puțină și foarte diferită față de cea românească. De altfe, el, spun sursele noastre, a mărturisit în diverse rânduri că nu mai vrea să vada orez în fața ochilor.

Acesta pare să fie și motivul pentru care, la un moment dat a cedat și a vrut să renunțe la tot concursul și să plece acasă, cel care l-a convins să continue lupta fiind bunul său prieten, Andrei de la Alb-Negru.

Liviu Vârciu a devenit, de curând, tătic pentru a doua oară

În cursul zilei de luni, 25 septembrie 2017, Anda Călin a născut o fetiţă sănătoasă. Liviu Vârciu a aşteptat cu sufletul la gură venirea pe lume celei de-a doua fiice.

Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Cei doi părinţi au făcut pregătiri speciale pentru venirea pe lume a micuţei, iar Liviu Vârciu a mărturisit că trece prin momente minunat de când a devenit, din nou, tătic.