Anamaria Vasile

INCIDENT la nunta fetei lui Gigi Becali: A LEȘINAT în timpul slujbei

Una dintre fiicele lui Gigi Becali, Teodora, s-a măritat, sâmbătă, iar petrecerea pentru a celebra mirii va fi organizată spre seară, la Palatul Snagov, unde sunt așteptați mai mulți invitați. La biserica Sfântul Spiridon Nou din București unde a avut loc slujba, nașei i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri rapide. Ea a fost scoasă din lăcașul de cult și a primit ajutor, ulterior revenind la slujbă. Asta ar putea însemna un semn rău pentru miri, că nu va dura prea mult căsnicia lor.

Invitații au fost primiți și la casa lui Becali din Voluntari, unde a avut loc și un incident în jurul prânzului. Un bărbat în vârstă de 26 de ani care a creat un scandal în fața casei a fost dus de polițiști la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul ar fi lovit cu picioarele poarta imobilului, ar fi amenințat trecătorii și împiedicat mașinile să circule. Până în prezent, nu au fost dispuse măsuri împotriva bărbatului, însă cel mai probabil va fi deschis dosar penal pentru distrugere, lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Loading...