Anamaria Vasile

INCREDIBIL CUM A REACȚIONAT ACEST TAXIMETRIST DIN PLOIEȘTI, DUPĂ CE A FOST RUGAT DE TÂNĂRA DIN IMAGINE SĂ O DUCĂ ACASĂ GRATIS: “NU AM BANI LA MINE”

Experimentul unor tineri din Ploiești a avut ca scop să sublinieze reacțiile unor taximetriști atunci când se apelează la serviciile lor în situații de maximă urgență… fără să le fie plătită cursa. Evident, răspunsurile unora dintre ei sunt uluitoare!

Doi tineri din Ploiești, fată și băiat, și-au propus să teste reacțiile unor taximetriști atunci când li se cere o cursă gratis, invocând o situație urgentă. În mod aproape previzibil, refuzurile au predominat, însă au fost și șoferi care au acceptat… cu juma de gură!
Băiat: Se poate să mă duceți și pe mine gratis până în bariera București? A făcut un prieten de-al meu accident și nu are nici el bani, nici eu… Are nevoie de mine neapărat!

Taximetrist: Păi și eu ce fac? Pun banii de la mine? Ar trebui să merg pe gazul meu, pe timpul meu, eu trebuie să dau plan, am 150 de lei pe zi. Îmi pare rău, nu pot să te ajut.

După acest refuz, fata care a participat la acest experiment social a avut mai mult noroc să găsească un taximetrist care s-o ajute.

Fata: Bună! Scuză-mă, am și eu o problemă urgentă, trebuie să ajung neapărat până acasă, în Vest, până acasă, în Mărășești, îi este mamei foarte rău, i-am dat mesaj și nu știu ce s-a întâmplat cu ea!

Taximetrist: Și vrei să te duc până acolo?!

Fata: Da, doar că nu mai am bani la mine, asta e problema.

Taximetrist: Îmi dai banii acasă sau te duc pe gratis?

Fata: Poți să mă duci gratis, te rog, că nu știu ce s-a întâmplat cu mama, te rog! Acum nu mai răspunde la telefon…

Moment în care bărbatul pleacă de lângă ea și-i spune tinerei să urce abia când ajunge la volanul mașinii.

Fata: Poți?