Anamaria Vasile

ÎNTÂLNIRE-ŞOC cu Cristian Cioacă. A aflat, în sfârşit, ADEVĂRUL

Emilia Ghinescu a avut o întâlnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Emilia Ghinescu și-a adus aminte că fostul ei ginere i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă. Femeia nu poate înțelege de ce Cristian Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică.

Mama Elodiei Ghinescu a retrăit cu tristețe ziua de 1 Martie, pentru că și-a readus aminte de fiica ei. În plus, nu și-a văzut nici nepoțelul de cinci ani, iar sora lui Cristian Cioacă îi interzice acest drept.

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători.

Declaraţii incredibile făcute de mama Elodiei. Emilia Ghinescu a avut o întâlnire între patru ochi cu fostul ei ginere. Ce i-a spus acesta despre fiica ei, dar şi despre aflarea adevărului a şocat-o.

Fosta soacră și-a adus aminte că Cioacă plângea, că i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă.

Femeia nu poate înțelege de ce Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică. Mama Elodiei a retrăit cu tristețe ziua de 1 Martie, pentru că și-a readus aminte de fiica ei. În plus, sufletul îi este amărât din cauza faptului că nu și-a văzut nici nepoțelul de cinci ani, iar sora lui Cioacă îi interzice acest drept.

Din păcate, nimic nu i-o poate readuce pe Elodia în viață, iar inima ei de mamă este greu încercată…

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători. Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială, iar copilul său şi al Elodiei este crescut de bunici.