Anamaria Vasile

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează săptămâna viitoare la notar 

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol vor ajunge la notar săptămâna viitoare pentru a pune capăt mariajului lor. 

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au separat 12 ani de mariaj. Cei doi, care au o fetiță pe nume Ruxi, nu mai locuiesc împreună de câteva luni.
El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari… … El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…”, au declarat surse apropiate familiei pentru publicația mai sus-citată.

Ce spunea Ioana Ginghină despre Alexandru Papadopol. „Rămân cu bagajele în mașină, nu vreau să i se facă rău când mă vede”

Cu câteva luni înainte de a se afla despre separarea lor, Ioana Ginghină povestea într-un interviu despre relația pe care o avea cu soțul său, actorul Alexandru Papadopol.

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit, el părăsind domiciliul conjugal, iar ea rămânând în casa familiei cu fetița lor. Cuplul s-a separat după 12 ani de mariaj. Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni. Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu câteva luni pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Ioana Ghinghină povestea care era relația cu soțul ei, Alexandru Papadopol.

„El plăteşte facturile, el e omul care ştie cât, ce plăteşte, şi în vacanţe el are banii. E cumva un fel de protector al nostru. Nu prea avem decizii unde să conteze cine spune ultimul cuvânt. Sigur eu nu sunt dură. Aş vrea să fiu mai dură, aşa, în general. Business-ul pe care îl am mi-a dat şi o independenţă financiară.

De multe ori nu îi spun că am făcut shoppping. Rămân bagajele în maşină, nu vreau să i se facă rău când mă vede. El joacă la teatru, toată spectacolele sunt seara, normal că după 90% din spectacole rămâne la o bere. Nu stă până dimineaţă. Preponderent este mult mai mult decât mine (n.r. acasă). Eu ies cu fetele. Nu ştiu la ce oră vine, dorm. Am ani buni de când am scăpat de zona asta. Cred că un om dacă mai vrea să mai fie cu cineva este. Nu conetază cât de geloasă eşti”, declara Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.

Loading...