Anamaria Vasile

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv in SUA alaturi de mama ei? Toti au crezut ca e doar pentru vacanta de vara, dar sunt sase ca ea sa nu mai revina la Izvorani!

La 8 ani de la divort se pare ca pana la urma Irinuca Columbeanu a ales sa petreaca mai mult timp alaturi de mama ei, dupa ce a copilarit alaturi de Irinel la Izvorani.

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv in SUA alaturi de mama ei? Irina Columbeanu are 12 ani si deja este o adolescenta in toata regula care din cate se pare isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de mama ei, Monica Columbeanu care locuieste in SUA.

Imediat dupa divortul dintre Monica Columbeanu si Irinel a inceput lupta pentru custodia fetei si instanta a decis ca Irinel este cel care trebuie sa pastreze fetita. Acum, la 8 ani de la divort, dupa ce Irinuca a mai crescut se pare ca ea se gandeste serios sa se mute si alaturi de mama ei, daca nu definitiv, macar pentru studii.

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv in SUA
Surse din apropierea familiei Columbeanu sustin ca Irinuca a mers in toate vacantele de vara in SUA, iar acum este chiar alaturi de mama ei si discuta despre ramanerea ei permanenta in Statele Unite. Pe conturile de socializare ale Irinucai si Monicai au aparut mai multe poze cu ele impreuna.

Se pare ca Irina se distreaza de minune in SUA, acolo unde a invatat de la mama ei sa gateasca si s-a imprietenit destul de bine cu Antony, baiatul lui „Mr Pink”, iubitul mamei ei.

In prezent Monica si Irinel „negociaza” puternic ca fiica lor sa ramana in SUA si sa fie inscrisa la scoala acolo. Irinel Columbeanu a fost contactat de Click sa ofere detalii despre acest subiect sensibil, insa a refuzat sa comenteze.

Nimeni nu stie de cat timp este plecata Irinuca la mama ei in SUA, cert este ca nu a mai fost vazuta de mai bine de cateva luni de zile alaturi de Irinel pe la evenimente sau iesiri in oras. Din sursele click.ro se pare ca Irina nu a mai fost nici la scoala inainte de terminarea anului scolar si ca sederea ei in SUA este mult mai lunga decat anticipase oricine.