Anamaria Vasile

Iubitul ei a părăsit-o când a văzut-o fără machiaj. Unii zic că a exagerat cu așa reacție iar alții spun că e un monstru pentru că a părăsit-o, chiar dacă arată altfel fără machiaj, nu e vina ei. Imaginile incredibile

Într-o lume perfectă, fiecare dintre noi ne-am găsi pe cineva care să ne iubească pentru felul în care suntem pe interior și nu la exterior.

Din nefericire, lumea e plină de oameni care judecă după aparențe, iar adolescenta din poze a învățat asta pe calea grea.

Sophia Ridlington, din Anglia, este o adolescentă ca oricare alta care suferă de o boală de piele cunoscută sub numele de Psoriazis și, chiar dacă sunt destul de mulți oameni care o au, tânăra a devenit foarte nesigură pe ea. Drept rezultat, a început să își acopere fața cu o cantitate mare de machiaj în fiecare zi înainte să iasă din casă, pentru ca nimeni să nu observe că are psoriazis.

Într-o zi, însă, Sophia avea destul de multă încredere în iubitul ei încât să ia decizia de a-i arăta cum este ea fără machiaj. Rezultatul a fost că el s-a despărțit de ea. În timp ce avea inima frântă, și-a dat seama că nu are nevoie de cineva ca el în viața ei.

Trecând prin asta atât de tânără, Sophia a învățat mai repede că este important să-ți îmbrățișezi defectele, deoarece ceea ce e pe interior contează cel mai mult.

Tânăra studiază acum intens pentru că vrea să devină cosmetician, iar povestea ei este o inspirație pentru oricine care trece prin momente ca al ei.

DISTRIBUIE și prietenilor aceată poveste pentru a le arăta că oameni puternici sunt peste tot și că nimănui nu îi merge perfect în viață. Important este cum abordăm piedicile și cum trecem peste ele.