Anamaria Vasile

Iulia Albu, uimită de Oana Roman. „Nu credeam vreodată să ajung să spun asta”

Iulia Albu a comentat două dintre cele mai recente apariții ale Oanei Roman. Ținutele purtate de Oana Roman au fost fost una foarte bună, alta mai puțin, după păîrerea fashion-editorului.

„Wow și Bau cu bucurie îți intră în traistă ție! Nu credeam vreodată să ajung să spun asta, dar, iată, a venit acea zi. Oana Roman marchează cea mai decentă apariție a ei de până acum într-o rochie care îi conferă o siluetă statuară și un glam, imposibil de sesizat, în contextul acelui machiaj specific perioadei Genius, dar pe care nu îl putem totuși ignora!

Oana, să te bucuri de acest WOW și să îl ții aproape pentru că nu se știe niciodată cănd mai prindem unul! Și dacă tot îl ții atât de aproape, ține și un BAU pentru ținuta aceea chixo-comică cu ochelarii pe cap din poză de lângă”, a scris Iulia Albu despre Oana Roman pe blogul său.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.