Anamaria Vasile

Joburile neştiute ale Lidiei Buble. Artista nu s-a sfiit să recunoască! A fost femeie de serviciu, bonă şi a lucrat într-un cimitir

Acum e super vedetă, dar nimeni nu ştia ce a fost nevoită să facă în trecut pentru a-şi câştiga banii! Am aflat detalii pe care Lidia Buble le-a ţinut bine ascunse până acum!

Lidia Buble, căci despre ea este vorba, nu a avut un parcurs tocmai uşor. Ea şi-a dorit dintotdeuna să devină artistă şi a luptat pentru visul ei, însă până să ajungă ca melodiile sale să fie fredonate de o ţară întreagă, Lidia a avut şi alte job-uri. Iar artista a recunoscut, fără să îi fie jenă, ce a făcut înainte să devină cunoscută.

„Treaba asta cu: Te-ai ajuns peste noapte şi ai uitat de unde ai plecat…M-am ajuns peste noapte? Ştiţi voi cât de mult am muncit eu să ajung aici? Nu ştiţi! Vă spun eu…Urmează o listă lungă cu toate locurile în care am lucrat ca să fac ceva cu viaţa mea”, a spus Lidia Buble, potrivit Antena Stars.

Lidia Buble a lucrat într-un cimitir
Chiar dacă acum este una dintre cele mai apreciate artiste, Lidia Buble a muncit mult pentru a ajunge aici. Şi înainte să devină artistă cu acte în regulă, Lidia Buble nu s-a sfiit să apeleze la munca de jos. Frumoasa vedetă a recunoscut că a lucrat ca femeie de serviciu, a spălat vase şi chiar a muncit cu tatăl ei într-un cimitir pentru a avea bani de buzunar.


„Am fost femeie de serviciu la o tipografie, am lucrat o vară întreagă cu tata la un cimitir ca să-mi strâng bănuţii mei, pentru că mereu am fost un copil independent, am spălat vase şi făceam curat la o cafenea din Deva, am lucrat la un solar din Deva, am fost bonă pentru un nou născut timp de un an şi am fost ajutor pentru managerii de vânzări auto”, a spus Lidia Buble, potrivit Antena Stars.

De jos. De acolo a început şi nu i-a venit totul de-a gata şi nici nu a cunoscut succesul peste noapte. A fost nevoie de multă muncă şi determinare pentru a ajunge în topuri, dar Lidia Buble a reuşit, iar acum se bucură de laurii succesului.