Anamaria Vasile

Juratii il opresc si ii dau o provocare aproape imposibila

Atunci cand participam la un concurs de talente a vrea sa facem orice numai sa ii impresionam pe jurati cu talentul nostru si sa le demonstram ca meritam sa ajugem cat mai departe in cadrul concursului.

Insa uneori nu este totul asa cum ne-am imaginat si trebuie sa muncim si mai mult pentru a reusi.

Spre exemplu tanarul din clipul postat mai sus a fost oprit de catre Simon in timpul reprezentatiei si trimis in tribune pentru a invata un alt cantec care sa ii puna mai mult vocea in evidenta.

Tanarul accepta si cand revine pe scena si incepe sa interpreteze „melodia Passera” a trupei „Il Divo” uimeste intreaga sala.

Magnatul media Simon Cowell a semnat un contract în valoare de aproximativ 150 de milioane de lire sterline cu televiziunea ITV, pentru continuarea difuzării emisiunilor „X Factor” şi „Britain’s Got Talent” în Marea Britanie, în următorii trei ani, informează theguardian.com, conform Mediafax.

Simon Cowell, creatorul formatelor „X Factor” şi „Got Talent”, a semnat un nou contract cu ITV pentru continuarea difuzării show-urilor în următorii trei ani în Marea Britanie. Noul contract va fi în vigoare până la sfârşitul anului 2016 şi a fost semnat după mai multe luni de negocieri.

Conform noului contract, Simon Cowell urmează să fie jurat în cel puţin unul din aceste două show-uri. El este în mod regulat jurat al emisiunii „Britain’s Got Talent”, însă rămâne de văzut dacă acesta o să apară şi în juriul versiunii britanice a „X Factor”.

Show-ul „X Factor” din Marea Britanie a înregistrat scăderi ale audienţei, după ce în 2010 Simon Cowell a renunţat la postura de jurat în această emisiune, preocupându-se de lansarea versiunii americane a acestei competiţii. În SUA, show-ul „X Factor” este difuzat de reţeaua de televiziune Fox.

În vârstă de 54 de ani, Simon Cowell, care este un jurat acerb în emisiunea de talente „The X Factor” din SUA, ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană, potrivit topului Forbes, publicat în luna august.

Simon Cowell a obţinut venituri estimate la 95 milioane de dolari în perioada iunie 2012 – iunie 2013.

Totodată, într-un al top – cel al celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri la nivel mondial – publicat tot de Forbes, Simon Cowell ocupă poziţia a treia.

Jurnaliştii de la Forbes consideră că Simon Cowell este un „mogul cu o influenţă majoră în spatele scenei”. „Emisiunea ‘The X Factor’ este de acum difuzată în 41 de ţări, iar formatul său ‘Got Talent’ este franciza de televiziune cu cele mai mari vânzări din lume”, au afirmat jurnaliştii de la Forbes, în luna august, fiind citaţi de Reuters.