Anamaria Vasile

Jurnal de Dragoste: Iarta-i, doamna, ca nu stiu ce fac!

Deschide jurnalul de dragoste al lui Noemi. Daca ai curaj!

Barbatii romani au talente multilateral dezvoltate. Se pricep la fotbal, la facut dragoste , la politica, la religie, la mesterit si ce nu-i stricat si la facut dragoste . Sau cel putin asa le place sa creada. Adevarul este ca putini dintre ei stiu exact cum functioneaza anatomia feminina si daca le spui ca unele dintre noi nu au or-g/as/m doar prin penetrare, te afurisesc de nu te mai spala toata Dunarea.

Mimarea Placerii si Caciula Furata

O buna parte din vina ne revine si noua, din cauza obiceiului de a mima orgasmul. Nu strambati din nas, fiecare dintre noi a facut asta cel putin o data in viata. Motivele importa mai putin pentru ca, in general, seamana intre ele. E mai putin placut pentru noi, ne-am plictisit sau pur si simplu nu vrem sa ranim orgolii masculine. Adevarul este ca, atunci cand mimam un or-++ga-sm, ne furam caciula singure. Si exista modalitati prin care putem impaca si capra si varza. Judecati voi cine e capra si cine e varza in aceasta ecuatie.

Nu e nevoie sa le trantim verde in fata ca sunt corigenti la facut dragoste  pentru ca va functiona exact ca balsamul de rufe: o sa le facem moi si pufoase de nu se mai ridica nici cu macaraua. In schimb, le puteti ghida mainile, gurile si ritmul prin indicatii exacte deghizate in limbaj murdar. Bine ar fi daca ar fi intotdeauna asa de simplu. Ca sa putem face astfel de gesturi, trebuie sa invatam intai sa ne bucuram de sexualitatea noastra, sa o asumam ca parte naturala a vietii si mai ales, sa nu ne rusinam de ea.

Cand facem dragoste nu trebuie sa fie o arma indreptat asupra virtutii, nici instrument de supunere, constrangere, razbunare , pedeapsa sau santaj. Daca ma iubesti, o sa faci asta pentru mine este santaj, doamnelor, nu declaratie de dragoste.

 

 

Comentează