Anamaria Vasile

KATIE PRICE A TRECUT DIN NOU PE LA MEDICUL ESTETICIAN! CUM ARATĂ DUPĂ CEA DE-A 17-A OPERAȚIE ESTETICĂ

Katie Price a trecut iar pe la medicul estetician! Cunoscuta prezentatoare de televiziune din Anglia, în vârstă de 41 de ani, a suferit, la începutul lunii august, cea de-a 17-a operație estetică. A mers până în Turcia pentru a-și repara fața și nu credem că va fi ultima dată.

În ultimii 20 de ani, Katie Price a suferit mai multe intervenții de înfrumusețare, iar acum se declară mulțumită de felul în care arată. Vedeta a fost surprinsă, zilele trecute, la un restaurant.

Katie Price și-a dezvăluit cea mai nouă intervenție chirurgicală la față, iar imaginile sunt greu de privit. Pletele blonde îi acopereau o parte din cusături inciziile făcute în jurul firului de păr păreau încă dureroase. Vezi imagini cu vedeta, AICI.

Katie Price este o împătimită a operațiilor estetice, ea declarând în repetate rânduri că nu-i plăcea cum arată. În plus, a mărturisit că nu și-a injectat niciodată chimicale la nivelul feței, ci a tăiat bucăți de grăsime din propriul corp.

Nu a fost niciodată mulțumită de felul în care arată

‘În tinerețe arătam ca o rață. Arătam îngrozitor atunci. Chestia e că nu-mi place acel look, iar acum sunt mai în vârstă și nu-i pot face nimic pielii’, dezvăluia Katie Price în luna mai, în emisiunea Good Morning Britain.

Mi-am pus propria grăsime sub ochi, fiincă atunci când îmbătrânești faci cearcăne. Pe laterale mi-am întins pielea, ca să stea fermă. E mai sigur decât să-ți injectezi substanțe chimice’, a mai adăugat vedeta de televiziune.

În total, Katie Price are operații la sâni, intervenții de corectare a bustului, intervenții la nas, liftinguri faciale, dar și multe injecții cu botox sau acid hialuronic.