Anamaria Vasile

Le mai stii? Faceau furori cu serialul Xena, Printesa Razboinica – Gabrielle e aproape neschimbata, dar pe Xena n-o mai recunosti

Lucy Lawless, care în martie anul acesta va împlini vârsta de 50 de ani, a mai jucat și în alte seriale ca ”Hercule”, ”Tarzan”, ”High Tide”, ”Spartacus” sau ”Parks and Recreation”, însă întotdeauna s-a identificat cu Xena, rolul care, de altfel a și consacrat-o la nivel internațional.

A fost considerată un adevărat simbol al anilor `90, însă, din păcate, timpul nu a fost prea blând cu actrița și astăzi mai păstrează doar o vagă urmă a celei ce a fost odată Xena.

De-a lungul anilor și-a schimbat radical look-ul, iar în prezent o definește blondul, o culoare care i se potrivește de minune cu trăsăturile actuale.

Cu toate că ridurile și-au făcut apariția, Lucy Lawless a căpătat o feminitate aparte care care-i completează întocmai zâmbetul ușor ștrengar și ironic pe care ni-l amintim din serialul Xena, Prințesa Războinică și pe care și astăzi îl afișează.

În serial, Xena era mereu însoțită de prietena sa, Gabrielle, rol interpretat de actrița Renee O’Connor, astăzi în vârstă de 46 de ani.

O bună perioadă de timp s-a zvonit că între cele două există o relație de dragoste, Lusy fiind acuzată că și-a schimbat orientarea, însă totul a rămas doar la nivel de zvon, alimentat ulterior de secvențele explicite cu o femeie pe care le-a jucat în filmul ”Spartacus”.

Xena și Gabrielle au rămas prietene și dincolo de ecrane și iată că anul trecut le-au făcut o surpriză fanilor și s-au pozat împreună.