Anamaria Vasile

Le merge mai bine ca niciodată. Trei zodii care vor avea UN ÎNCEPUT DE AN FABULOS. Vor avea SUCCES PE TOATE PLANURILE!

Finalul anului 2019 este marcat de schimbarea de semn zodiacal pe care o înregistrează planeta Jupiter, cunoscută ca simbol al expansiunii, jovialității și bunăstării. Acest lucru aduce suprize plăcute petru trei nativi, zodii de pământ.

Capricorn
Acest început de an va fi despre dezvoltare personală, progres, promovare a imaginii proprii, creșterea prestigiului, avansare, recunoaștere socială. Putem lua în calcul și succese în plan personal, atingerea unui nou nivel de maturitate intelectuală sau spirituală. Este un început de an benefic pentru călătorii, exploatare, cunoaștere.

Taur

Se anunță un început de an plin de călătorii, proiecte și relații internaționale, promovare în străinătate, acces în medii elevate. Va conta mult nivelul pregătirilor profesionale dar și oportunitățile care vin prin intermediul unor persoane competente sau cu autoritate.

Fecioară

Acest început de an este caracterizat prin optimism și noroc, pentru pasionații de sport putem vorbi chiar de concursuri sau competiții în care veți ieși câștigător. Este vorba despre revigorarea vieții amoroase, flirturi, distracții, întâlniri cu mai mult accent pe senzualitate și pe plăcerile vieții. Cadouri, vacanțe în străinătate, plăcerea de a descoperi un hobby sau de atransforma un hobby într-o profesie. Reușite și bucurii din partea copiilor.