Anamaria Vasile

Leonard Doroftei și Monica au împreună 3 copii și formează un cuplu discret. După 25 de ani de căsnicie, soția campionului a făcut o dezvăluire

Leonard Doroftei formează o familie alături de Monica, femeia care i-a dăruit trei copii. Cei doi au o poveste de dragoste impăresionantă.

Monica, soția campionului la box Leonard Doroftei, a vorbit despre povestea lor de dragoste într-un interviu pentru femeide10.ro.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios!

Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue”, a spus soția lui Leonard Doroftei.

Monica și-a amintit și de momentul în care a fost cerută în căsătorie. „Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă ,simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate ( pe parcurs am descoperit că poți iubi un om mai mult decât pe tine însuți ).

Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!„.

„E greu să fii soția unei celebrități?”, a fost întrebată Monica. „Nu m-am privit niciodată ca fiind soția unei celebrități. am și eu dilemele mele… îl iubesc și îmi place să mă simt iubită. Anii au trecut și-mi place sa mă asigur că eu sunt omul de care are nevoie, că sunt importantă pentru el, că mă iubește! Cu admiratoarele m-am descurcat! A avut grijă soțul meu să mă asigure că n-are ochi decât pentru mine”, a răspuns partenera de viață a lui Leonard Doroftei.