Anamaria Vasile

Luna Nouă în Scorpion pe 7 noiembrie 2018. Schimbari majore pentru nativi. Ce se intampla cu fiecare zodie

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie. Dacă marți, 6 noiembrie, Uranus retrograd se întoarce în Berbec, miercuri, 7 noiembrie, în horoscop este Lună Nouă în Scorpion, eveniment deciziv în viața fiecărei zodii. Iată ce înseamnă Luna Nouă în Scorpion și ce pățește fiecare zodie.

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie. Acest eveniment astral major este un prilej perfect ca fiecare zodie să își schimbre radical viața. Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie dă startul unei luni întregi de transformări pentru zodii.

Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie are loc exact în ultima zi a lui Jupiter în Scorpion după 13 luni și în ziua în care se întâmplă schimbarea de poziție a Nodurilor Lunare care vor aduce un lung șir de noroc karmic pe calea ta, că să te ajute să scapi de toate obstacolele care ți-au blocat progresul. Nu te teme să faci schimbări!

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie. Ce pățește fiecare zodie
Pentru Berbec, Luna Nouă scoate din tolbă un curaj nemăsurat să spună ce îi doare, ce îi enervează și ce nu mai sunt dispuși să accepte nimănui. Nativii sunt mult mai siguri pe ei, își iau inima în dinți și spun adevărul.

Luna Nouă în Scorpion îi îndeamnă pe nativii zodiei Taur să acționeze, să nu mai stea deoparte, mai ales în latura personală, să discute mai mult cu persoana iubită și să facă planuri. E momentul potrivit să își schimbe statusul marital.

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie le aduce Gemenilor sentimentul că vor să petreacă mai ult timp cu familia, vor să renunțe la alte treburi, proiecte profesionale și să stea alături de cei dragi. Nu-i deloc un lucru rău!

Luna Nouă în Scorpion și zodia Rac. Racii, inimoși, timizi din fire, se vor schimba radical. Nu mai vor să accepte în jur persoane care le fac rău, îi seacă de energie și nu le pasă cu adevărat de persoana lor! Era și timpul să spuneți ”stop!”

Luna Nouă în Scorpion și zodia Leu. Leii devin extrem de tranșanți, instransigenți, nimic nu le va sta în cale să acționeze sub impulsul de moment!

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Fecioară. Fecioarele ar putea să se reorienteze în carieră și să facă ce este mai profitabil pentru ele. O schimbare profesioanală radicală!

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Balanță. Lucrează din ce în ce mai mult pentru a face rost de mai mulți bani, căci se pare că nu sunt prea mulțumiți de finanțele lor din acest moment.

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Scorpion. Scorpionii îi cam înțeapă pe cei dragi, care nu i-au prea susținut în decizii. O mică răzvrătire, răfuială de familie…

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Săgetător. Vor o nouă relație, vor să simtă din nou fiorii dragostei. Își dau seama că încă nu au întâlnit dragostea adevărată sau măcar persoana alături de care să îmbătrânească.

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Capricorn. Capricornii vor să scaped e muncă, muncă și iar muncă, dar nu știu exact cum ar trebui să procedeze. E bine măcar că acum se gândesc la asta, înainte nici nu visau altceva decât sarcini de serviciu nesfârșite!….

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Vărsător. Pentru Vărsători a venit momentul să ia niște decizii majore în privința persoanei iubite, dar și în privința jobului, mai ales dacă nu îi mai mulțumesc. Să aibă mai mult curaj în luarea deciziilor.

Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie Pești. Aceștia nu pare a fi prea afectați de Luna Plină în Scorpion, care se pare că îi revitalizează și le aduce multă liniște în suflet, alături de persoanele pe care le iubesc.