Anamaria Vasile

Lună Plină în Berbec 24 octombrie. Ce pățește fiecare zodie în parte

Lună Plină în Berbec 24 octombrie 2018. Ce pățește fiecare zodie în parte. Luna Plină în Berbec este fenomenul cel mai important al săptămânii viitoare 22-28 octombrie 2018.

Toate zodiile sunt afectate. Cuvintele cheie ce vor caracteriza fenomenul sunt: încheiere, reorganziare, redefinire. Luna Plină în Berbec îndeamnă nativii la introspecție, finalizarea restanțelor, a relațiilor defectuoase, a tot ce este vechi și inutil sufletului.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Berbec

Pe 24 Octombrie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul tău zodiacal, ajutându-te să iei decizii importante în toate planurile vieții. apar noutăți financiare, posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Taur

Fii prudent în privința sănătății, pentru că pe 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului și îți poate evidenția afecțiunile cronice. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber. Weekend-ul aduce cheltuieli neașteptate destul de mari.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Gemeni

Sunt zile tensionate, pentru că se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului în ziua de 24 Octombrie. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine. Chiar este un moment prielnic de a-ți reorganiza viața. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și spațiile zgomotoase. Finalul săptămânii îți aduce stări de bine și situații amuzante.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Rac

Pe 24 Octombrie se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, marcând un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Leu

Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Berbecului, pe 24 Octombrie îți aduce în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Este bine să-ți revizuiești relațiile de muncă, în special cele cu șefii și autoritățile. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită le povestești multe și mărunte despre tine.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Fecioară

La mijlocul intervalului analizat se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, ajutându-te să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Balanță

În preajma datei de 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, oferindu-ți noutăți parteneriale și financiare. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut. Pot intra în discuție și moștenirile și partajele personale și profesionale. În weekend apar călătorii, dar și dorința de a-ți rafina sufletul cu activități culturale.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Scorpion

Pe 24 Octombrie se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, amintindu-ți că ai de pus la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiare.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Săgetător

În preajma datei de 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, marcând un final de etapă în plan sentimental. La serviciu sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei. Finalul săptmânii aduce noutăți parteneriale. Fie primești o propunere de colaborare, o cerere în căsătorie sau o invitație de a te implica în activități distractive.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Capricorn

Pe 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, marcând schimbări în plan familila și domestic. Relațiile cu membrii familiei, cu cei dragi în general își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Vărsător

În preajma datei de 24 Octombrie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, ajutându-te să privești obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei. Se pot finaliza treburi gospodărești, poți discuta cu neamurile despre obiectele de patrimoniu sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ. Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Lună Plină în Berbec 24 octombrie Pești

În preajma datei de 24 Octombrie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, influențându-ți deciziile referitoare la venituri și cheltuieli. Sunt posibile discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene. Evită contradicțiile și depune eforturi pentru aplanarea oricărui conflict. Sfârșitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familei și de neamuri.