Anamaria Vasile

Mădălin Ionescu, despre fiul său: „Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci?” Citeşte întreaga ştire: Mădălin Ionescu, despre fiul său: „Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci?”

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de 2 ani. Fostul prezentator de televiziune a mai punctat înainte un mariaj de 14 ani cu Mihaela, de profesie PR, în urma căruia au rezultat doi copii, Ștefania, în vârstă de 22 ani, și Filip de 16 ani.

Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri despre boala de care suferă fiul său, Filip, și pe care a dezvoltat-o în urma unui vaccin: „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, – a declarat Mădălin Ionescu într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Cristina Șișcanu a devenit mamă vitregă pentru cei doi copii din prima căsnicie a soțului său, mai ales că aceștia au rămas în custodia tatălui: „În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare…”, – a afirmat Cristina Șișcanu, care a făcut de curând niște mărturisiri șocante despre atitudinea pe care fosta soție a lui Mădălin Ionescu o are față de propriii copii.

Mădălin Ionescu este rezervat în privința recuperării totale a băiatului său, Filip: „Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, – a spus Mădălin Ionescu, iar Cristina Șișcanu l-a completat: „Noi acum încercăm să ne dăm seama cam ce activitate ar putea avea ca să poată obţină un venit, o colaborare. Când l-am întrebat ce vrea să se facă, mi-a spus că i-ar plăcea să prezinte meteo, pentru că de mic e foarte pasionat de hărţi”.