Anamaria Vasile

Mădălin Ionescu, reacție tranșantă, după imaginile cu soția lui la Survivor. ”Mă tulbură enorm!”

Prezentatoarea TV Cristina Șișcanu a acceptat provocarea Kanal D, numită ”Survivor”. Presiunea, foamea, tensiunile și condițiile grele pe care le are de înfruntat în Republica Dominicană au copleșit-o deja pe vedetă, făcând-o să lăcrimeze. Din compasiune și furie că nu îi poate fi alături soției în momentele grele trăite, Mădălin Ionescu a postat un mesaj dur. Reacția fostului moderator TV.

Mădălin Ionescu, reacție tranșantă, după imaginile cu soția lui la ”Survivor”
Vedete din România și oameni obișnuiți au început supraviețuirea pe 18 ianuarie, de la ora 20:00. Totul se filmează în Republica Dominicană, însă, deși provocările și foamea sunt acolo, și acasă este suferință. Din cuplul Cristina Șișcanu-Mădălin Ionescu, jumătatea rămasă pe plaiurile pitorești este fostul prezentator Kanal D, care urmărește cu sufletul la gură întâmplările soției.

Acesta a avut de înfruntat chiar din prima ediție a concursului sportiv lacrimile soției sale. Chiar dacă s-a declarat puternică și a mărturisit că vrea să își testeze limitele, Cristina Șișcanu a fost cuprinsă de dorul de familia ei.

Mădălin Ionescu, reacție tranșantă, după imaginile cu soția lui la Survivor. ”Mă tulbură enorm!”
Cristina Șișcanu, concurent Survivor
„Eu deja cred că sunt printre primii care se trezesc. Mă chinuie foarte tare și dorul de casă, mi-a foarte dor de cea mică… Mi se pare că nu mai rezist fără ea. De fiecare dată… deci, pe tot parcursul zilei, pentru că avem foarte multe de făcut, încerc să mă abțin… dar, mi-e foarte dor de Petra și de Mădălin. Noi tot timpul am fost împreună, nu am stat despărțiți atât de mult timp și când îmi dau seama că au trecut doar câteva zile și că mai trebuie să stau foarte mult. Nici nu știu cum reacționează. Eu, nefiind lângă ea, nu știu dacă plânge după mine și lucrul ăsta mă omoară. Nu vreau să sufere deloc”, a povestit Cristina Șișcanu.

”E aproape paralizată această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite”
„E inimaginabil cât de mult poate să doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi. Cum să-i spun soției mele că Petra e bine? E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare. Știu… Unii vor spune: «Cine a pus-o?».

Alții, așa cum am văzut, se gândesc că a făcut acest pas pentru bani și că trebuie să suporte dacă a intrat în joc. Nu! Nu a făcut-o pentru bani. Am spus-o… Multumim Lui Dumnezeu, avem cu ce trăi. Putea să stea lângă noi, acasă fără probleme. Cristina nu și-a propus să câștige marele premiu, ci să-și testeze limitele. Mai sunt și alte rațiuni, altele decât cele financiare despre care nu pot vorbi în locul ei. Indiferent de motive, imposibilitatea de a fi lângă ea când plânge, mă tulbura enorm. Atât!”, este mesajul lui Mădălin Ionescu.