Anamaria Vasile

„Mama scumpa si miloasa”, melodie interpretata LIVE de Nicu Paleru. Pentru toti romanasii din strainatate!

Invitat în platoul emisiunii „Necenzurat”, Nicu Paleru a povestit cum a decis să-şi dedice viaţa muzicii. Îndrăgitul cântăreţ a spus că a încercat mai multe meserii, precum manipulator la un depozit sau zugrav, dar şi-a dat seama că munca grea nu este pentru el.

Cântăreţul a spus muzica a fost ca o salvare şi a venit chiar în momentul în care simţea că nu mai poate.

„Am fost zilier în construcţii. Eu am făcut canto-muzică uşoară, dar aşa a fost viaţa mea: să fac muzică uşoară, să mă lansez în manele şi acum să cânt muzică de petrecere.

De regulă, minunile se întâmplă în momentul în care spui „Gata, nu mai pot!”.

La 20 de ani, m-am angajat ca manipulant, apoi ca zugrav în construcţii ca să fac şi eu rost de un ban. Nu mi-a plăcut nici cu trafaletul, nici cu cârca la muncă. Am fost în armată şi acolo am început să cânt din nou”, a declarat Nicu Paleru la „Necenzurat”, de la Antena Stars.

Nicu Paleru, care anul acesta a obținut rezidență în SUA, este un cunoscut și apreciat solist de muzică de petrecere.

Nicu Paleru, a cărui parteneră de viață a pierdut o sarcină anul acesta, a vorbit la o emisiune de televiziune de la Antena 1 despre vremurile când era foarte sărac și purta haine de căpătat.

„Eu am fost un copil sărac, dar asta nu m-a împiedicat să nu fiu fericit. Chiar dacă nu le aveam pe toate, eram fericit, era altfel atunci. Îmi doream să ajung cineva, să fiu un om împlinit. Mama îmi cumpăra de încălţat o dată la un an, poate şi mai rar de atât. Câteodată purtam haine de căpătat, sau purtam haine chiar de la sora mea dacă puteam’, a explicat Nicu Paleru.