Anamaria Vasile

Marele SECRET al lui Fuego a iesit la iveala: “Da, e adevărat…”. Uite ce spune despre RELATIILE sale

Marele SECRET al lui Fuego a iesit la iveala: “Da, e adevărat…”. Uite ce spune despre RELATIILE sale cu alti artisti

Fuego este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Recent, artistul a facut dezvaluiri despre viata sa personala. Cantaretul a vorbit despre un mare secret de-al sau, si anume, un proiect de suflet.

Din dorinta de a ajuta artistii aflati in situatii dificile, Paul Surugiu picteaza, iar banii obtinuti din vanzarea tablourilor, ii doneaza artistilor care au o situatie financiara precara.

„Da, e adevarat! Proiectul meu se cheama Arta pentru suflet si multa vreme am tinut secret acest lucru pentru ca nu vreau sa fac din asta un subiect pentru mass-media. Sunt aproape 50 de artisti pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar si altora”, a declarat Fuego, conform B1.ro.

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a vorbit recent despre viața sa personală și a dezvăluit proiectul său de suflet.

Conform România Tv, Fuego a fost în Las Vegas unde s-a plimbat cu gondola, dar şi unde s-a distrat, printre altele, şi la păcănele.

Conform imaginilor difuzate de România Tv, Fuego s-a aşezat la un aparat, într-un cazinou din Las Vegas, în care a „băgat” 10 dolari.

A tot apăsat pe butoane, pe păcănele, iar câştigul său a ajuns la un moment dat la 22 de dolari. „Încă o dată, încă o dată şi… încă o dată” a tot dat în păcănele Fuego. Până când a ajuns din nou la suma iniţială, de 10 dolari.

Apoi, cântăreţul, Paul Surugiu pe numele său, a scos tichetul cu „câştigul” şi a exclamat:
„Ceea ce vreau să vă spun este că eu nu pierd niciodată! Şi acum vă anunţ că urmează un turneu în ţară „Tu eşti Primăvara Mea”, care va avea loc, în martie, în 15 oraşe. Vă aştept!”

Conform paginii sale de facebook, el va fi însoţit în acest turneu de Stela Enache si Marina Florea.