Anamaria Vasile

Maria Ciobanu, imagini de colecție alături de nepoata sa. Aceasta a absolvit o prestigioasă universitate din SUA

Maria Ciobanu se lasă aşteptată în România. În timp ce toţi o vor acasă, „ciocârlia muzicii populare” îşi petrece timpul cu familia fiicei Camelia. Nu mai cântă de ceva timp şi se bucură de viaţa de familie. A luat parte la ceremonia de final de an a Universităţii Davis din California, absolvită de nepoata ei, Mariana Elisa.

La 81 de ani, Maria Ciobanu este o bunică şi o mamă fericită. Cei trei copii ai ei au făcut-o bunică de şase ori. În timp ce toată lumea se aştepta ca anul acesta „ciocârlia muzicii populare” să revină acasă, ea a luat parte zilele trecute, la festivitatea de absolvire a nepoatei sale de la Camelia Filip (51 de ani), Mariana Elisa (23 de ani), care a terminat cursurile Universităţii Davis din California.

„Mândră şi fericită de nepoata mea, Mariana Elisa, la absolvirea facultăţii. La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Maria Ciobanu pe contul ei de Facebook.

Momentul a fost marcat şi de Camelia pe reţeaua de socializare. „Cu inimile pline de mândrie şi de fericire, celebrând absolvirea facultăţii UC Davis a fiicei şi nepoatei noastre Mariana Elisa. Mulţi ani fericiţi şi plini de succese, îngeraşul nostru drag!”, a scris Camelia despre Mariana Elisa.

Maria Ciobanu locuieşte de mai mulţi ani în California cu fiica ei, Camelia, şi cu familia acesteia, astfel că este extrem de apropiată şi de nepoata Mariana Elisa de la absolvirea căreia nu putea lipsi. Chiar dacă fanii artistei aşteptau ca Maria Ciobanu să revină în România în această vară, iată că „ciocârlia” se lasă aşteptată.