Anamaria Vasile

Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt de fostul soț. Acum a povestit totul

După bătaia cruntă pe care a încasat-o Daniela Crudu, mai multe vedete au fost solidare cu durerea ei și au decis să vorbească despre momentele din viața lor în care au fost abuzate. Maria Dragomiroiu se numără printre acestea. Ea a povestit un episod extrem de dureros din viața ei, pe care nu multă lume îl cunoaște.

Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt de fostul soț. Acum a povestit totul
Într-un interviu acordat recent Maria Dragomiroiu a povestit cum tatăl copiilor ei a bătut-o în plină stradă. Norocul artistei a fost că trecătorii nu au putut rămâne pasivi la acea scenă și au ajutat-o.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.

Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta!

Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.