Anamaria Vasile

Mariana a îzbucnit în plâns: ”Sunt praf!” Gestul făcut de Vladimir Drăghia

Exatlon 10 martie. Mariana a izbucnit în lacrimi, atunci când echipa ”Faimoșilor” a câștigat! Minute în șir a plâns concurenta, iar Vladimir Drăghia a încercat s-o consoleze. ”Războinicii vor petrece patru zile în coteț.

Exatlon 10 martie. Ediția de sâmbătă seara a fost câștigată de ”Faimoși” cu 5-3, fapt care îi trimite pe ”Războinici” în coteț, o perioadă de patru zile.

Unde îmi sunt puterile ca în ultima vreme? Sunt praf”, a spus Mariana, printre suspine și lacrimi.

„Tu ești cea mai bună, cea mai puternică. Dacă nici tu nu ai putut, atunci nimeni nu putea”, i-a spus Roxana.

„Plâng pentru că am pierdut, pentru că ne-am săturat de coteț și pentru psihicul nostru era bine să câștigăm. Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu știu ce greșesc.

E normal să plângi, încerc să dau tot ce pot pe traseu, dar nu știu ce se întâmplă”, a mai spus Mariana.

Vladimir Drăghia a încercat să o calmeze

„Îmi pare rău că ne-am exprimat atât de vocal. Nu văzusem că Mariana plângea. Mariana, te rog, revino-ți. E doar un joc, o să vezi că o să treacă și o să te bucuri pe aici”, a spus Vladimir.

Andrei Stoica din Echipa Faimosilor a parasit concursul sportiv Exatlon, aseara. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat inaintea unei probe.

Din pacate, Andrei Stoica s-a vazut nevoit sa renunte la Exatlon Romania. Anuntul facut de Cosmin Cernat: „Prima veste e ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat.

Andrei i-a incurajat pe Faimosi inainte de sa plece si le-a spus ca le va tine spatele de acasa si se va uita la ei mereu: „Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau, va respect pe fiecare dintre voi si abia astept sa ne vedem acasa, Sunteti mari!”, a spus Andrei Stoica.

Andrei Stoica a trebuit sa renunte la competitia Exatlon care ii putea aduce 100.000 de euro, pentru ca s-a accidentat la picior. De cateva zile nu a mai concurat la nicio proba si nu a mai fost nici pe teren sa isi incurajeze echipa.

Mai mult, Andrei a slabit peste 10 kilograme. Schimbarile sunt cu adevarat evidente, iar regimul alimentar ii periclita si cariera sportiva: „Andrei lupta la categoria grea, va avea si un meci important in toamna si este cu adevarat o problema pierderea de kilograme. Imi fac griji pentru el”, declara sotia lui Andrei la WOWbiz.

Competitia sportiva Exatlon Romania poate sa fie urmarita de sambata pana miercuri, doar la Kanal D, de la ora 19:45.

Exatlon 6 martie. In editia de astazi a emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat a anuntat ca Andrei Stoica va parasi competitia, din cauza problemelor de sanatate.

Exatlon 6 martie. Telespectatorii au fost tristi cand au aflat ca Andrei Stoica va pleca acasa si au postat mesaje pe retelele de socializare in care isi exprima regretul.

Exatlon 6 martie. „Felicitări pentru tot ce ai făcut pentru echipă, campionule!! O să ne lipseşti! Mulţumim pentru tot, Andrei Stoica!!!

Însănătoşire grabnică!”, „Bravo Andrei pentru tot ce-ai facut. Insănătoşire grabnica!!” sau „Felicitari Andrei… O sa ne lipsesti!!! Sanatate maxima!!!” sunt doar cateva dintre comentarii.

La două luni de la prima probă pe care a susţinut-o la „Exatlon”, Andrei Stoica părăseşte competiţia şi pierde şansele de a câştiga marele premiu de 100.000 de euro. Cosmin Cernat, gazda emisiunii de la Kanal d, a anunţat, marţi seară, că sportivul nu mai poate continua din cauza unor probleme de sănătate.

El s-a accidentat la piciorul stâng şi se pare că aceasta ar fi cauza pentru care a cerut să plece acasă, în România.