Anamaria Vasile

MĂRIUCA, FETIŢA PE CARE O ADOPTASE LUMINIŢA ANGHEL, A LUAT O DECIZIE INCREDIBILĂ! A AVUT OCAZIA SĂ SCAPE DE ORFELINAT, DAR…

Măriuca este o fetiţă care până la 11 ani a fost încercată de viaţă. Mai întâi, micuţa a fost abandonată de mama naturală într-un centru de plasament, de unde a fost înfiată de Luminiţa Anghel, apoi Angelica, cea care i-a dat viaţă, şi-a vrut fata înapoi. Scandalul a fost intens mediatizat, iar fetiţa a ajuns din nou la orfelinat. Potrivit mamei ei naturale, tatăl Măriucăi este de origine turcă, iar fetiţa l-a întâlnit acum ceva vreme.

Se pare că bărbatul a prins drag de ea şi i-a făcut tot felul de cadouri: tabletă, telefon mobil şi dulciuri. Cu toate acestea, Măriuca s-a obişnuit să trăiască la orfelinat şi, deşi tatăl ei biologic şi-a dorit să o ia la el acasă pentru a o creşte aşa cum se cuvine, fata a refuzat categoric. Bărbatul s-a trezit pus într-o situaţie incredibilă, dar nu a avut ce face, micuţa refuzându-l de mai multe ori, potrivit unor surse apropiate de fată. Măriuca nici nu vrea să audă de plecarea din centrul de plasament alături de tatăl ei biologic deoarece susţine că preferă să stea în orfelinat.

Mama ei naturală mai are un copil
După cinci ani în care a avut grijă de micuţă, Luminiţa Angel nu şi-a mai văzut fiica adoptivă de doi ani. Razboiul dintre Luminita Anghel si Angelica Constantin, mama naturala a fetitei pe care cantareata a incercat s-o infieze, a ajuns in instanta, iar copilul s-a întors din casa Luminiţei Anghel, în centrul de plasament. Totul s-a întâmplat după ce în peisaj a apărut Angelica Constantin, care nu a dorit să-şi dea copilul, însă nici posibilitatea de a o ţine acasă nu are, motiv pentru care a rămas şi la ora actuală în centrul pentru copii. Tot de acolo o luase şi Luminiţa Anghel. Măriuca se afla de la doi ani şi câteva luni în orfelinat, după ce Angelica renunţase la ea. Acum, femeia susţine că vrea să o recupereze, însă situaţia financiară nu-i permite să o creasca acasa la ea. Angelica mai are un copil, un băieţel de şase ani şi cinci lui, iar Măriuca are 8 ani si nouă luni. Pentru ca nu se descurcă cu banii, femeia cerşeşte la metrou sau pe stradă, iar alături de ea îl are şi pe cel mic, băieteţul Jean, pentru că nu are cu cine sa-l lase în grijă. În acest timp, soţul ei se ocupă de parcări şi încearcă să scoată un ban la negru. Atât Angelica, cat si partenerul ei de viaţa se plâng că nu au unde să muncească, dar şi ca îşi caută serviciu, insa nimeni nu-i angajează.

Loading...