Anamaria Vasile

Marius se afla într-un avion pe ruta Birmingham-București. Ce a făcut această stewardesă de la WizzAir

Un român care zbura pe ruta Birmingham-Bucureşti, într-o aeronavă a companiei WizzAir, a rămas impresionat de gestul minunat făcut de o însoţitoare de zbor în fața unei bătrâne.

Marius Simionică a povestit pe Facebook întâmplarea emoţionantă. „Pngerii exista, iar eu am intalnit unul‼
Aseara am zburat pe ruta Birmingham-Bucuresti cu compania #WizzAir. Si tare as vrea sa va fac cunosc un gest care mie unul mi-a umplut sufletul de bucurie si poate pe cat de mic pare pentru unii, pe atat de urias a fost pentru mine. Pe randul 37A sta o doamna de varsta a 3 a care privea cum oamenii isi cumparau sandwich-uri si altele.

La un moment dat se ridica, merge in spate(eu in general stau pe ultimul loc) si timida intreaba cat costa un sandwich, i se raspunde ca 4€ si se intoarce la locul ei si se cauta prin buzunare. La scurt timp, acest inger se intoarce din spate cu un sandwich(diferit de cele vandute, probabil sandwich-ul personal) si il intinde doamnei cu un zambet molipsitor(vezi foto 😊) iar la 2 minute distanta ii aduce si un pahar de apa ❤🇷🇴🌏

Am intalnit la viata mea multe vedete (cantareti, actori, fotbalisti) insa niciodata nu am cerut sa fac poza cu vreunul…
#Wizzair, te iert pentru toate intarzierile 😊

*Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari.

Later edit: aici aveti interviul ei iar carcotasii pot compara cu ce am povestit eu 😉”, a scris bărbatul.

La scurt timp după acest moment, o stewardesă zâmbitoare s-a apropiat de femeia mai în vârstă şi i-a oferit un sandviş. Nu era un produs din oferta companiei ci, cel mai probabil, chiar propriul prânz al însoţitoarei de zbor, care se numeşte Gabriela Roşu.