Anamaria Vasile

Melania Medeleanu este însărcinată! Fosta prezentatoare tv va naște în curând

Melania Medeleanu (40 de ani), fondatoarea Asociației MagiCAMP și fostă prezentatoare tv, este însărcinată. Aceasta va deveni mamă pentru prima dată în doar o lună.

Frumoasa Melania Medeleanu, fostă prezentatoare la Prima Tv, va deveni mamă în curând. Cei de la ciao.ro au surprins imagini cu burtica acesteia.

În ultimele luni, fosta vedetă tv a evitat să-și expună burtica în imaginile de pe rețelele sociale. Singurul lucru care a dat de gândit a fost o fotografie de la un eveniment al Uniunii Europene, din urmă cu două luni, unde a și fost premiată pentru Asociația MagiCAMP, în care apare cu o rochie largă.

Melania are o relație cu Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în guvernarea Cioloș, pe care l-a cunoscut datorită proiectului dedicat copiilor bolnavi, și despre care spunea acum ceva timp: „Nu-i o persoana publica. Lucreaza in­tr-o banca. Cei mai multi dintre oamenii care-l cunosc l-ar descrie ca pe un inger. Din zece oameni care-l descriu, probabil sase folosesc termenul inger in ceea ce-l priveste. Este un om fabulos, care se gandeste la altii aproape in fiecare secunda a vietii lui. Daca il vezi cu o foaie si cu un pix in mana, probabil construieste un proiect pentru cineva. In preajma lui Vlad este foarte greu sa fii altfel decat altruist”.

În ultimii ani, Melania și-a pus viața în slujba celorlalți și a demarat, alături de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, un proiect care s-a transformat ușor într-un fenomen național: MagiCAMP, o tabără pentru copiii bolnavi de cancer, o perioadă care să-i ajute să-și recapete încrederea, să uite puțin de probleme și să le readucă zâmbetul pe buze. Au trecut deja cinci ani de la demararea acestui proiect. Dacă la început, în tabără au ajuns 32 de copii, în 2018, numărul acestora a ajuns la 270. Proiectul s-a dezvoltat, iar astăzi există și Magic Home, poate cea mai cunoscută acțiune a asociației, o casă în București, un apartament în Cluj și altul la Viena, în care pot sta aparținătorii copiilor cu afecțiuni oncologice pe perioada tratamentului și în care dispun de facilitățile unei case.

MagicBOX (un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor), MagicTICKET (vacanțe pentru familiile copiilor diagnosticați cu cancer sau aflați în situații vulnerabile), MagicCALL (o linie deschisă pentru pacienți, la capătul căreia un specialist îi consiliază în legătură cu toate etapele pe care le implică lupta cu cancerul) și MagicMAKERS -Bursele de sănătate (estinat copiilor diagnosticați cu cancer și familiilor lor, precum și copiilor care au suferit arsuri grave și familiilor lor) sunt celelalte proiecte ale asociației.

După ce în 2010, Melania Medeleanu a renunțat de postul de prezentatoare de la Realitatea Tv, pentru a se mai întoarce după câteva luni până în 2014, în 2016, aceasta a decis să pună punct carierei în televiziune, după ce s-a retras de la Prima Tv.

”Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez „O seară fără cusur!” dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă. Mă despart azi şi de o echipa care mi-a dat foarte mult şi căreia îi rămân datoare. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm. Pentru o vreme o să fiu hai hui, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni – fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine”, a scris ea pe Facebook.

Timp de patru ani, între 2002 și 2006, Melania Medeleanu a fost soția lui Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi. Acesta și-a refăcut viața alături de actrița Irina Chiosa, pe care a luat-o de soție în urmă cu 9 ani.