Anamaria Vasile

Mesajul postat de Cornel Galeș cu două zile înainte de trecerea în neființă! „Ai plecat după iubirea vieții tale, Ileana”

Cornel Galeș, fostul soț al Ileanei Ciuculete a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident rutier provocat în Spania, țara în care acesta a locuit în ultimul an.

Fostul soț al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe rețea de socializare Facebook. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman- Atât de singur. Postarea sa a fost umplută de comentariilor persoanelor îndurerate.

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înțeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieții lui” sau „Cu aceasta postare ți s-a făcut un semn atât de singur ,și ai plecat după iubirea vieții tale Ileana odihna veșnică.” sunt mesajele postate de internauți.

Acum, pe contul de socializare al lui Cornel Galeş sunt o mulţime de mesaje de condoleanţe, iar cei care l-au cunoscut îi deplâng moartea. Mai mult decât atât, au apărut voci care au spus că prin ultimul mesaj pe care l-a postat, acesta şi-a prevestit sfârşitul. „Omul acesta… si-a prevestit sfârşitul… Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating ţărmul…Cornel a atins ultimul ţărm…Hristos să-l intâmpine la portile cerului!”, este unul dintre comentariile de pe pagina lui Galeş.

Loading...