Anamaria Vasile

MIHAI BENDEAC ȘI DELIA MATACHE, FILMAȚI SĂRUTÂNDU-SE PE GURĂ. IMAGINILE AU FOST DIFUZATE DIN GREȘEALĂ DE ANTENA 1

În semifinala ”iUmor”, 8 concurenți dintre cei care au primit cele mai multe voturi în aplicație, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului, au venit în fața juraților pentru a demonstra că merită un loc în marea finală.

Patrik Cottet a fost marele câștigător. De fiecare dată când francezul a urcat pe scena iUmor, jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui, indiferent de personajul pe care îl interpreta. “Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru, iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară”, a spus Mihai Bendeac. Lupta pentru marele premiu ”iUmor” – în valoare de 20.000 euro – se va desfășura pe 13 decembrie.

Suplimentar, a existat și un moment delicios. Mihai Bendeac a hotărât să nu mai repete gestul de a-l săruta pe francez la finalul momentului său și a trecut într-o altă… etapă. El și frumoasa Delia au fost filmați sărutându-se pe… gură, imaginile fiind difuzate pe post. Iar GALERIA FOTO prezintă, ”pas cu pas”, întreaga desfășurare a sărutului-surpriză.