Minerul gasit viu dupa 25 de zile in care a trait sub pamant face declaratii socante

Povestea minerului gasit dupa 25 de zile in mina care a fost inchisa si abandonata din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibila. Dupa zeci de ani autoritatile locale din Xinjiang au decis sa redeschida o sectiune a fostei mine, unde a avut loc marea tragedie si au trimis un grup de mineri sa investigheze zona. Sapand in sectiunea respectiva de mina, acestia au fost de-a dreptul surprinsi sa vada ca un barbat in varsta de 59 de ani este in viata si a reusit sa faca fata cutremului care i-a ucis pe ceilalti 78 de colegi alaturi de care a ramas ingropat de viu in mina in care lucra.

In tot acest timp supravietuitorul si-a ingropat pe rand colegii de munca si a mancat sobolani pentru a ramane in viata. Norocul a facut ca acesta sa aibe aer curat datorita unor conducte subterane care inca mai functionau chiar si dupa 17 ani de la tragedie. Supravietuitorul spune ca a facut tot posibilul ca in anii petrecuti sub pamant sa nu isi piarda mintile si sa innebuneasca. Acesta a incercat sa isi ocupe timpul cu diferite activitati si in acest fel a reusit sa se sustraga de la gandurile negre ce i-ar fi putut fi fatale.

Sursa: bree.ro

2 comments

  • Idiotilor nu mai transmiteti informatii megaeronate !!!!!!
    25 de zile….17 ani…
    „Supravietuitorul spune ca a facut tot posibilul ca in anii petrecuti sub pamant sa nu isi piarda mintile si sa innebuneasca.”

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: