Anamaria Vasile

Miracolele chiar există! 5 semne pe care ţi le arată îngerul tău păzitor

Anumite persoane consideră că îngerul păzitor este o fiinţă spirituală, în timp ce alte persoane atribuie această calitate oamenilor dragi.

Dacă te-ai întrebat vreodată când se află lângă tine îngerul tău păzitor, află că există chiar şi semne pe care acesta le transmite, dar oamenii nu sunt conştienţi. Află care sunt principalele semne pe care ţi le transmite îngerul păzitor, conform eva.ro:

1. Vezi culori strălucitoare ciudate. Se spune că luminile vibrante şi strălucitoare sunt semnele prezenţei îngerului păzitor. Aceste culori funcţionează ca un portal pentru îngeri.

2. Te confrunţi cu o schimbare bruscă a temperaturii. Aşa cum simţi anumite mirosuri neaşteptate, aşa corpul tău îţi poate „trage” anumite semnale de alarmă ale unei prezenţe divine în jurul tău.

3. Simţi că te gâdilă ceva pe cap. Ai simţit vreodată că nu eşti singur? S-ar putea chiar ca îngerul tău păzitor să se afle în aceeaşi cameră cu tine.

4. Auzi voci îndepărtate. Când este linişte, îngerul tău păzitor îţi vorbeşte şi îţi transmite anumite mesaje. Ciuleşte bine urechile!

5. Vezi numere angelice în locuri comune. Unul dintre cele mai obișnuite moduri prin care îngerul păzitor încearcă să îți atragă atenția este prin numerele care au un anumit sens, cum ar fi zilele de naștere.

Fiecare persoana apare in viata noastra cu un motiv. Ne poate fi profesor sau indrumator.

In anumite situatii, chiar inger pazitor, trimis de Univers sa ne ajute sa ne mentinem increderea, sa ne descoperim darul cu care ne-am nascut, sa ne dea incredere sa pasim cu curaj pe drumul care ne este destinat.

In calatoriile mele, am intalnit astfel de persoane. Intuitiv am stiut ca sunt ingeri veniti sa ma vegheze. Fii atenta sa ii recunosti, pretuieste-i si asculta-le sfaturile. Iata dupa ce anume poti recunoaste o astfel de persoana.

1. Esti tu insati atunci cand esti cu acea persoana

Nu este nevoie sa ascunzi nimic pentru ca stii ca nu te va judeca niciodata, ci te va vedea asa cum esti cu adevarat.

2. Iti ofera cele mai bune sfaturi

Atunci cand viata devine teribi de dificila, stii ca este sufletul intelept la care poti da fuga pentru a afla care sunt cei mai buni pasi pe care ii poti face.

3. Ati construit o legatura puternica

Chiar daca nu o cunosti la fel de bine ca pe alti oameni din viata ta, poti rezona usor cu prezenta acelei persoane.

4. Simti ca trebuie sa fie in viata ta

A gasit calea in viata ta in mod cu totul si cu totul miraculos, exact in momentul in care aveai nevoie de acea persoana.

5. Prezenta ei iti aduce intotdeauna alinare si bucurie

Chiar daca esti intr-o stare proasta sau negativa, odata ce respectiva persoana isi face aparitia si iti da o imbratisare sincera, plina de iubire, soarele apare brusc in viata ta.

6. Iti este usor si confortabil sa le impartasesti cele mai intime secrete ale tale

Si asta pentru ca simti ca iti ofera acceptare, prietenie si iubire neconditionata.

7. Stii ca te accepta fara conditii

Te percepe ca pe o persoana valoroasa si te accepta pentru unicitatea ta.

8. Simtiti ca vibratia ta se ridica atunci cand este in jur

Stie intotdeauna cand sa iti faca cele mai bune complimente. Iti spune ceea ce trebuie, exact la momentul potrivit.

9. Energia acelei persoane te ajuta

Te simti plina de energie pozitiva si viziune ta asupra lumii devine mai pozitiva dupa ce iti petreci timpul cu ea. Energia acelei persoane te ajuta intotdeauna sa vezi frumusetea din jurul tau

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x