Anamaria Vasile

Mircea Badea, oprit de Poliție după ce a plecat de la emisiunea lui de la Antena 3:

Filtrele de Poliție din București nu l-au ocolit nici pe Mircea Badea, căci prezentatorul de la Antena 3 a fost oprit de oamenii legii imediat după ce a plecat de la emisiune. Plin de umor, Mircea Badea a relatat cum a stat toată treaba, dar și ce s-a întâmplat, în momentul în care a vrut să prezinte documentele.

Aseară, fix după emisiunea lui, Mircea Badea a fost oprit de Poliție. Prezentatorul de la Antena 3 a mărturisit că a vrut să prezinte documentele, însă unul dintre polițiști nu i-a dat voie să deschidă geamul decât cât era posibil să se poată înțelege.

Plin de umor și în stilul său caracteristic, Mircea Badea a punctat faptul că era extrem de frig, iar discuția lui cu omul legii a durat nici mai mult, nici mai puțin de 5 minute.

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit.

Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: ‘Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim’, urla el. L-am deschis puțin. E bine așa, mi-a zis el, săracul și el speriat. Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Îi pun documentul așa, poooc! Se uită cu lanterna! Buletin aveți? Pun alea, scot buletinul. Îl lipesc de geam și începe să-mi spună CNP-ul prin stație. La un moment dat zice: e în regulă!” a spus Mircea Badea, la Antena 3.