Anamaria Vasile

Mirela Boureanu Vaida a rupt tăcerea despre relația cu soțul ei! A recunoscut că există probleme între ei

Mirela Boureanu Vaida trăieşte o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 10 ani de zile şi are doi copii frumoşi, de care se bucură din plin.

Recent, ea a mărturisit că are o relaţie stabilă, care îi aduce multă fericire.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit că este fericită cu tot ce are şi, ba mai mult, nu regretă nimic.

Sunt fericită cu tot ceea ce am în momentul asta. Am o relaţie stabilă, sunt căsătorită din 2009. Toate femeile fac totul din dragoste, eu şi soţul meu ne-am întâlnit la Sibiu eram studenţi.

El m-a abordat, eu nici nu l-am băgat în seama, am spus că e un alt băgător în seamă. Nu eram interesată de el, el m-a sunat şi lucrurile s-au legat în timp, nu cedez la prima încercare.

Eu sunt raţională. Nu este o reţetă de succes în familie, fiecare familie are discuţii, e normal să fie aşa, trebuie să facem totul pentru căsnicia noastră.

Eu şi soţul meu ne completăm, vorbim foarte mult, eu sunt mai dezordonată. Lucrurile se leagă de la sine.

Eu i-am dat mesaj, de exemplu, să o ia el pe Carla de la grădiniţă că nu pot să ajung… totul ţine de comunicare.

Vremea trece foarte repede, Vladimir a crescut foarte repede, dansează, e independent. Uitându-mă la copiii mei realizez cât de repede trece timpul.

Nu regret nimic, tot ceea ce mi-a fost dat a fost binevenit, eu am mai mult decât mi-am dorit.” a declarat Mirela Vaida în cadrul unei emisiuni.

Mirela Vaida, mărturisire intimă din viaţa de mamă şi soţie: „Altfel nu o să ştie să ne preţuiască”

Energică şi radiantă, deşi are un program încărcat atât la serviciu, cât şi acasă, Mirela Vaida a făcut o dezvăluire foarte intimă din viaţa ei. Prezentatoarea a povestit micul secret pe care îl împarte cu soţul ei în cadrul emisiunii „2k1”.

Mirela Vaida are doi copii cu soţul ei: pe Carla şi Vladimir. Frumoasa prezentatoare şi Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009, iar azi, după opt ani de mariaj, vedeta a dezvăluit că soţul ei a asistat atât la naşterea fiicei lor – pe 20 februarie 2015, cât şi la cea a fiului care a venit pe lume pe 20 august 2016.

„Ca să vezi prin ce trecem, prin ce trecem – că nimeni nu ştie prin ce trecem. Bine, al meu soţ a fost martor, adică, a stat, a asistat cu aia pe cap şi îmbrăcat cu alea… la două naşteri naturale!

Da… Nu, trebuie să ştie bărbaţii prin ce trecem, pentru că altfel nu o să ştie să ne preţuiască. Nu, şi-a revenit repede şi acum zice: «Mami, la a treia, pot să te nasc singur». Adică e deja expert.”, a povestit Mirela Vaida la „2k1”.

Vedeta e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria (n. 20 februarie 2015) şi Vladimir Alexandru (n. 20 august 2016).