Anamaria Vasile

Mirela Vaida a dat vestea acum, după Paște! E mai emoționată ca niciodată! A postat această fotografie, dar iată ce a spus

E bucurie mare în familia Mirelei Vaida! Mezinul a făcut primii paşi singur, iar vedeta a imortalizat momentul!

Mirela Vaida merge de luni până vineri la job, prezintă emisiunea „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. Chiar dacă suntem în plină pandemie, vedeta îşi lasă copiii acasă, cu soacra şi merge la muncă. Când se întoarce, ea are parte de cele mai frumoase surprize. Copiii abia o aşteaptă şi o strâng în braţe. Aşa s-au pozat recent, iar ea le-a spus fanilor că aşa e mereu: „Când am ajuns acasă..”

De data aceasta a fost mirată de Tudor, mezinul familiei, Micuţul a făcut primii paşi, iar întreg momentul a fost imortalizat. Prezentatoarea l-a filmat şi fotografiat cum se plimba singur prin casă. A urcat video pe Instagram şi a scris: „Primii paşi”

Ulterior, prezentatoarea TV a revenit cu o postare cu Tudor, un alt video în care băieţelul se pare că se bucură enorm că e independent, acum poate merge singur.

Mirela Vaida, nevoită să amâne un eveniment de familie din cauza coronavirusului
Chiar pe 19 aprilie, de Paşte, mezinul familiei, Tudor, a împlinit un an. Urma să îl sărbătorească cu mare fast, alături de rude de prin alte colţuri ale ţării. Evenimentul acesta nu a mai avut loc, a fost nevoită să îl amâne până în vară din cauza coronavirusului.

„Noi trebuia ca de Paşte să-i tăiem moţul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paştele. Şi aş fi vrut ca toţi bunicii de la Iaşi, fratele meu, naşii, prieteni de-ai noştri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moţul, să ne veselim, să rămână cu toţii la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Aşa că vom amâna tăierea moţului lui Tudor pentru la vară.”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.

https://www.instagram.com/p/B_U6LvAgVLf/?utm_source=ig_embed

 

Loading...