Anamaria Vasile

Misterul grupelor sanguine a fost dezvăluit. Persoanele cu Rh negativ au trăsături neobișnuite

Studii recente arată faptul că persoanele ce au o grupă rară de sânge cu Rh negativ prezintă trăsături neobișnuite și un ADN modificat. 

Jurnaliștii de la yournewswire.com susțin că cele mai recente studii din domeniul biologiei au scos la iveală că persoanele care au o grupă de sânge cu Rh negativ prezintă în sângele lor trăsături mai puțin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majorității oamenilor și cercetătorii cred că aceste persoane ar putea fi urmașii Nefilimilor, „îngerii căzuți” dinBiblie.

Oamenii au patru grupe principale de sânge: A, B, AB și 0, iar clasificările sunt derivate din antigenii pe care îi are fiecare persoană în sânge, acele proteine care se găsesc la suprafața celulelor și care sunt concepute pentru a combate bacteriile și virusurile. Cea mai mare parte a populației umane, aproximativ 85% au la suprafața celulelor lor aceste proteine și astfel au grupe de sânge cu Rh pozitiv la fel ca maimuțele, dar o mică parte a populației, aproximativ 15%, nu prezintă aceste proteine și au Rh negativ. Aceste persoane reprezintă un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, prezintă în sângele lor trăsături foarte diferite de restul populației, trăsături mai puțin umane ce par a proveni de pe altă planetă.

Cartea Genezei din Biblie prezintă Nefilimii ca fiind fiii fiilor lui Dumnezeu și ai fiicelor oamenilor, astfel ei se consideră că au avut copii cu oamenii și au creat o nouă rasă, superioară, cu Rh negativ și cu trăsături diferite de ale celorlalți. Experții nu pot stabili cu certitudine dacă persoanele cu sânge cu Rh negativ sunt urmași ai Nefilimilor sau ai extratereștrilor, însă cu siguranță prezintă unele trăsături specifice, precum: inteligența peste medie, simțuri foarte dezvoltate, temperatura corpului mai scăzută, tensiunea arterială mai mare, abilități psihice și intuitive mai dezvoltate, sensibilitate crescută la căldură și la lumina soarelui, o vertebră în plus și de obicei ochi verzi sau albaștrii și păr roșcat.

Dovezi științifice arată că acum aproximativ 35.000 de ani au apărut primele grupe de sânge cu Rh negativ în nordul Spaniei și sudul Franței, locuri unde și astăzi putem găsi cele mai multe persoane cuRh negativ. În Europa 40-45% dintre oameni au Rh negativ, în timp ce în Orientul Apropiat și Mijlociu se găsesc grupuri mari de persoane cu sânge cu Rh negativ.

Familia Regală Britanică are o grupă de sânge cu Rh negativ și datorită acestui fapt au apărut numeroase teorii controversate conform cărora membrii acestei familii nu ar fi ceea ce par, ci ființe cu mult superioare ce fac parte dintr-un ordin străvechi de extratereștrii umani ce conduc în secretîntreaga planetă. Nu există dovezi că acest lucru ar fi adevărat, însă se pare că persoanele cu Rh negativau ceva în codul lor genetic care îi face să fie lideri înnăscuți, personalități puternice capabile să conducă grupuri mari de oameni.

sursa: ro.blastingnews.com

 

5 comentarii

 • Am o grămadă de vreme de -când mă gândesc de ce am premoniții, dejavou și mi se lipesc doar pungile Subţiri..de plastic de piele de palme și dosul palmei sau de ce mă curentez sau se curenteaza cineva.. atunci când trec pe lângă unele persoane .2014 la maternitate la Carei una din asistente s-a curentat..

 • Vai ca de multi prosti pot sa fie pe lumea asta.RH-ul negativ se manifesta prin lipsa unui antigen.Nu exista gene „extraterestre” ci dimpotriva,lipseste.

  Mai mult,putem observa ca in grupul RH avem aproximativ 50 de antigeni,iar clasificarea sangelelui uman are 32 de tipuri bazate pe diferite grupuri de antigeni.

  Acest fenomen nu se manifesta numai la oameni ci se poate observa si la animale,gen cai,magar unde se naste un fat mort care are RH pozitiv,iar mama are RH negativ.Acest lucru se intampla cand sangele mamei intra in contact cu sangele copilului.Sistemul imunitar trateaza toti antigenii necunoscuti ca si un corp strain si il ataca.

  Rh-ul negativ este in general prezent la populatia europeana iar studiile stiintifice sugereaza ca au avut o oarecare beneficiu evolutiv,spre exemplu oamenii cu rh negativ sunt rezistenti la anumiti paraziti sau cel putin la efectele acestora.

  Ca si o comparatie, sunt oameni care pot sa consume cantitati mari de lactate si altii care nu tolereaza lactoza.

  • Este caraghios articolul! Ceea ce scrieti dvs. este perfect corect insa,avand in vedere faptul ca Darwin si-a emis teoria evolutiei ,printre multe alte dovezi si pe baza asemanarii sangelui maimutei Rhesus cu cel uman,lipsa acestui

   antigen ca si lipsa molarilor de minte reprezinta,in acceptie internationala,un mic pas,inainte,in evolutia speciei umane!