Anamaria Vasile

Modul inedit în care a apărut o tânără la propria nuntă. Nimeni nu a putut să îi vadă chipul FOTO

O tânără din Danemarca și-a uimit invitații după ce a apărut la propria nuntă cu un accesoriu care i-a acoperit chipul. Mireasa a devenit motiv de amuzament pentru internauți după ce a postat pozele în mediul online.
Actrița daneză Emma Leth, în vârstă de 28 de ani, a renunțat la voalul tradițional în favoarea unei pălării imense în valoare de 670 de euro. Aceasta a considerat că se potrivește cu rochia sa albă  de dantelă și lenjeria intimă de culoarea liliacului.
O femeie de pe un grup de Facebook a criticat ținuta aleasă de actriță pentru nunta sa, susținând că vrea să arate cât de „oribile pot fi nunțile oamenilor bogați”.
„Este absurd… Nu m-am putut opri din râs când am văzut aceste fotografii”, a afirmat internauta.
„Aceasta sunt eu când plec din casă fără să mă dau cu cremă de protecție solară”, a glumit o persoană. „Atât de ciudat. Aceea ar fi o rochie superbă dacă ar fi avut un slip alb pe dedesubt și bineînțeles, o pălărie de dimensiuni normale”, a comentat un alt internaut. Emma, care s-a măritat anul trecut, a postat mai multe imagini din ziua nunții ei pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: 123rf.com, Instagram