Anamaria Vasile

Motivele dureroase pentru care s-a destrămat trupa Andre: „Nu ne-am suportat ani de zile”

Ani de zile, a existat o mare întrebare: de ce s-a separat trupa Andre? După o perioadă în care au făcut furori cu trupa care le-a consacrat, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au luat-o subit pe drumuri separate, iar motivele reale nu au fost niciodată adresate… până acum.

Chiar în ziua în care a zis marele „DA!” în fața ofițerului stării civile, Andreea Bălan a făcut confesiuni sincere, alături de Andreea Antonescu. Cele două s-au așezat în fața camerei și au vorbit despre traumele care le-au marcat copilăria, trauma care au lăsat răni adânci, vizibile și în prezent.

Andreea Bălan: „Nu ne-am suportat ani de zile”
Andreea Bălan a povestit, cu ochii în lacrimi, despre complexele care încă o bântuie, complexe ce au dus, într-un final, la sfărâmarea trupei Andre. Artista a dezvăluit că, de mică, i-a fost însușită ideea că este „o micuță blondă fără talent”.

„Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. (…) Eu te-am… e mult te-am urât, dar n-am vrut să-mi fii în preajmă, pentru că complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: tu ești mică, ești blondă, nu știi să cânți, știi doar să dansezi! Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Din cauza voastră, când eu eram mică, m-ați făcut să mă simt netalentată!”, a spus Andreea Bălan, în vlogul ei.