Anamaria Vasile

MUZEUL MADAME TUSSAUDS A SCOS FIGURINELE DUCILOR DE SUSSEX DIN EXPOZIȚIE

Conform CNN, muzeul din Londra Madame Tussauds a scos figurinele de ceară ale Ducilor de Sussex din expoziția rezervată Familiei Regale după doar o zi de la anunțul făcut de aceștia cu privire la renunțarea la statutul lor regal.

„Exact ca și restul lumii, am reacționat la veștile surprinzătoare ale Ducelui și Ducesei de Sussex cu privire la renunțarea statutului lor de seniori din Familia Regală.”, a dezvăluit Steve Davies, manager general la Madame Tussauds din Londra, potrivit Entertainment Weekly.

„Începând de astăzi, figurinele lui Harry și Meghan nu vor mai apărea în expoziția pentru Familia Regală. Fiind unele dintre cele mai iubite și populare figurine de ceară, ele vor rămâne o parte importantă a muzeului.”, a continuat el.

Mai mult, figurinele lor de ceară vor avea aceeași soară și la muzeul din New York. „Vom muta aceste figurine în alt loc. Abia așteptăm să petrecem mai mult timp cu ei în America de Nord și vom continua să urmărim ce le rezervă viitorul.”, a spus Birttany Williams, reprezentantă a Madame Tussauds din New York.

Miercuri, cei doi au anunțat că de acum încolo își vor împărți timpul între Anglia și America de Nord și că vor renunța la statutul lor din Familia Regală, iar reacțiile nu au încetat să apară.

Loading...