Anamaria Vasile

N-a mai ținut cont de nimic. Pamela Anderson, în ipostaze amoroase cu iubitul ei, în public

La cei 51 de ani ai săi, Pamela Anderson iubește cu foc și vrea să știe toată lumea acest lucru. Culmea e că nici pe iubitul ei, mult mai tânăr decât ea, nu-l deranjează ”mostrele” de iubire în public. Aceasta pare să fie și explicația celei mai recente ieșiri ale lor, în care s-au sărutat, îmbrățișat, în văzul tuturor.

S-a întâmplat acum două zile la premiera filmului „Bionic ShowGirl”, din Paris, Franța. Fotografii prezenți la eveniment au surprins-o pe focoasa Pamela Anderson în ipostaze de-a dreptul îndrăznețe cu iubitul său, fotbalistul Adil Rami. Cei doi n-au ținut cont de câți ochi erau ațintiți asupra lor și au dat frâu sentimentelor.

Aparent, relația lor este pe un făgaș nemaipomenit în prezent și mulți speră la o căsătorie în cazul lor. Amintim că în toamna anului trecut, Pamela Anderson și Adil Rami ajungeau la despărțire. Pe atunci, presa de scandal titra că prietenii starului din ”Baywatch” au tras un semnal de alarmă și i-ar fi zis că fotbalistul a cam „izolat-o” de restul lumii, obligând-o să se mute din Los Angeles în Paris.

Loading...