Anamaria Vasile

Nelson Mondialu a spus ce crede despre relația fiului său, Livian, cu Bianca Comănici! ”Ce faci dacă îl prinzi cu una?” – ce a răspuns concurenta

Nelson Mondialu a venit la Puterea Dragostei! Uite ce a spus despre relația fiului său cu Bianca Comănici.

O surpriză foarte plăcută la Puterea Dragostei! Nelson Mondialu și soția lui, Liana, au venit în emisiune pentru a-i cunoaște pe concurenți, dar în special pe Bianca Comănici, iubita lui Livian.

Nelson Mondialu: Mocane, mi-ai pus o întrebare despre oconașul meu cu Bianca, ce părere am eu. Știi ce părere am? Oconașul meu…

Bogdan Mocanu: Sunteți de acord sau nu cu relația dintre Livian și Bianca?

Nelson Mondialu: Sunt o groază care au pățit așa ceva. Tatăl sau mama nu au fost de acord cu ginerele și tot au făcut-o. Nu mă asculta. Eu m-am băgat de câteva ori și eu am dat demonstrație, mi-a zis, ”băi tată, nu poți să vorbești că lumea de urmăreste!, păi da, dacă fac cele mai mari prostii, tot o s-o fac. Dacă ar fi să aibă un necaz, tot la mine bate, eu trebuie să-mi fac datoria de părinte. Eu spun așa, nu că să nu o ia pe fata asta, să o ia, eu nu mă refer doar la fată, ci la toate din producție. În ziua de azi, la 15 ani cunoaște veselia..

Bogdan Mocanu: În afară de Mariana

Nelson Mondialu: Nu ne interesează că nu suntem pe vremuruile ca să umbli un an de zile să săruți o fată, acum intrii în club, ai băut un șpriț, ai intrat în baie… Fată mare, nu ne interesează. Ca să-ți faci o familie trebuie să fii pregătit, că nu vii tu la nevastă-mea că… nu stai la mine, doi la mână, dar să stai în chirie, trebuie să plătești 200-300 de euro, mai plătești restul, mai mergi la restaurant. Ce faci dacă îl prinzi cu una?

Bianca Comănici: Îl iert

Nelson Mondialu: Vezi-ți de treabă, stai cuminte! Ce-am zis? Dă-i controale! Să nu te îngălbenești la față, e greu în viață. Nu am nimic că umblă, dar până la căsătorie…Eu sunt ferm convins că atunci când am vorbit, știu că familia ei s-a uitat la televizor și a zis ia uite…Mie îmi place să zic ce am de zis. Să ți spun ceva, deși neamurile tale, dacă peste 3 luni, 6 luni, un an, în ziua de astăzi te urci în troleu, o vezi pe una în fustă mini, are și un parfum, uită de tine! Nu cred că ți-ar conveni după aceea să-ți zică și părinții tăi. Tu m-ai făcut să iau emisiunea de la coadă să stau să mă uit. După el nu ai plâns niciodată până acum.

Loading...