Anamaria Vasile

Nicoleta Guţă împlineşte astăzi 35 de ani! Mesajul fiului a emoţionat-o până la lacrimi

În anul 1995, pe când Nicoleta Guță avea doar 12 ani, a fost mare bucurie în familia ”regelui”. Atunci, Nicolae Guță și-a măritat fata la Petroșani. Acum, nunta Nicoletei Guță cu Andrei Căldărar e doar o amintire de mult îngropată în negura timpului.

Nicolae Guță a fost pentru prima dată socru mic în anul 1995. Atunci, fiica lui, Nicoleta Guță, s-a măritat cu Andrei Căldărar. Mireasa avea 12 ani, iar mirele, 19! Însă, păreau îndrăgostiți și nimic nu prevestea ce avea, de fapt, să se întâmple cu iubirea lor adolescentină.

De dragul fiicei sale, Nicolae Guță s-a asigurat că distracția va fi în toi și toate tradițiile, respectate. Așa a și fost. Lucrurile însă, nu au evoluat deloc așa cum și-ar fi dorit Nicolae Guță. Recent, Nicoleta Guță a povestit că a fost bătută chiar în noaptea nunții! ”Noaptea nunţii a fost ceva ce nu doresc nimănui. Nici el, chiar dacă era mai mare, nu era pregătit să se căsătorească, nu se aştepta ca toate să fie aşa pripite. A venit un domn şi mi-a adus un buchet de fori, m-a sărutat pe faţă şi lui i-a sărit ţandăra. Nu mai ştiu ce mi-a zis, mi-a dat o palmă, s-a stricat toată nunta, e s-a dus la hotel”, a povestit cântăreața.

Cântăreața a trăit un calvar alături de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii și, în 2013, au divorțat. Apoi, au urmat scandaluri peste scandaluri. „Eu vorbeam foarte puţin cu familia mea cât timp eram cu fostul meu soţ, Andrei. Nu mă lăsa pentru că era foarte gelos. Am fost împreună 18 ani, noi am avut o prietenie iniţial şi nu ne-au obligat părinţii. Eu nu mi-am părăsit niciodată copiii, el nu mă mai lasă să îi văd. Într-adevăr în ultima vreme Andrei nu m-a mai agresat fizic, în schimb mă sună mereu şi mă înjură şi îmi trimite mesaje jignitoare. Eu vreau un singur lucru, eu nu sunt o femeie care vrea mila cuiva, eu vreau ca el sa înţeleagă că sunt copiii mei şi eu nu i-am părăsit niciodată”, a declarat Nicoleta Guţă despre fostul soț, în urmă cu câțiva ani.

Sursa:Spynews.ro