Anamaria Vasile

Nikita de România a făcut infarct. Ce mesaj a transmis vedeta de pe patul de spital

AcasăVedeteRomâneștiNikita de România a făcut infarct. Ce mesaj a transmis vedeta de pe patul de spital
Nikita de România a făcut infarct. Ce mesaj a transmis vedeta de pe patul de spital
Comentarii
6-61561593-1280×720.jpg

Nikita de România a făcut infarct. Cum se simte acum vedeta
Citeste tot despre: Nikita, nikita de romania, nikita infarct, infarct vedete, stop cardio respirator
de Cristian Simion 21 August, 2019 – 16:54

Nikita de România, așa cum îi plăcea să i se spună celei care în urmă cu doar câțiva ani era spaima vedetelor autohtone, din cauza stilul ei excentric și vulgar, a făcut infarct. Ea a fost transportată la spital, unde a primit imediat ajutor din partea cadrelor medicale de specialitate.

Nikita de România a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Deși a trecut prin clipe crunte, în care s-a temut pentru viața ei, vedeta pe numele real Mihaela Nicoleta Ispas a reușit să-și strângă forțele după ce și-a revenit și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care și-a asigurat prietenii virtuali că este bine.

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris celebra fată de cartier pe contul personal de Facebook, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Nikita a hotărât să se mute în Spania
Nikita a ales să se mute în Spania alături de iubitul ei, astfel că, în ultimii ani, Nikita s-a retras definitiv din lumea publică. În urmă cu aproape 15 ani, Nikita deschidea ziarele de scandal, iar scandalurile în care era implicată erau aproape la ordinea zilelor. Supranumită «bodyguardul vedetelor», Nicoleta Ispas a reușit să atragă atenția presei și a emisiunilor de scandal, unde se lăuda cu vitejia și cu tehnicile sale de bătaia, prin «războaie» pe care l-a ținut cu Savarina (Anca Ioniţă), dar și vedete precum Huidu și Găinușă (Cronica Cârcotașilor), și nu în ultimul rându cu actorii sitcomului «Mondenii» care o parodiau la vremea respectivă pe Nikita în aprioape fiecare episod difuzat.

Nikita și-a încercat norocul și în domeniul artei, ea a lansat un album muzical, iar intr-unul ditnre clipuri ea a și dansat, semn că se simțea atrasă de muzică, iar în interior ea se considera o fire sensibilă și profundă. Dar pentru că în industria muzicală ea nu a avut atât de mult succes, Nikita a publicat și câteva cărți autobiografice.