Anamaria Vasile

Nimeni nu-i mai ajunge la nas! Geanina Ilieş, spectacol grotesc într-un restaurant de fiţe

E frumoasă, e celebră, dar e şi arogantă. Recent, Geanina Ilieş, căci despre ea este vorba, s-a dat în spectacol, în văzul lumii. Aflată într-un restaurant de fiţe, fosta prezentatoare de televiziune a fost protagonista unor momente uluitoare.

Ieşită în oraş, alături de o prietenă, Geanina Ilieş a ales să servească prânzul pe terasa unui local cu ştaif din Capitală. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta şi-a comandat o porţie de paste.


Vizibil înfometată, bruneta s-a pus pe înfulecat. La un moment dat, cu gura plină până la refuz, aceasta a fost nevoită să lase să cadă o bucăţică din deliciosul preparat. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au filmat momentul.

Nu după mult timp, Geanina Ilieş a simţit nevoia să se facă din nou remarcată. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea şi-a pus ochelarii de soare, deşi nu era deranjată de lumina de afară. Accesorizată, aceasta a continuat să mănânce. Din fericire, nu i-a mai căzut nimic din gură.

Are succes în afaceri

Geanina Ilieş a lucrat în televiziune timp de 15 ani. În urmă cu patru ani, aceasta a renunţat la pupitrul ştirilor şi a început o carieră în domeniul înfrumuseţării.

„Mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Sigur, m-a ajutat mult experienţa acesta în televiziune, am strâns multe idei şi asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce priveşte promovarea salonului şi comunicarea cu clienţii”, a declarat vedeta.