Anamaria Vasile

Noi informatii despre nunta Gabrielei Cristea: ” e un sentiment aparte”

Gabriela Cristea a vorbit de multe ori despre ziua în care îi va jura iubire și credință și în fața Lui Dumnezeu, însă prezentatoarea nu a dezvăluit ziua când se va întâmpla fericitul eveniment.

Pe de altă parte, aceasta a dezvăluit cum va arăta în ziua cea mare.

Gabriela Cristea a vorbit despre perioada în care a avut un atelier de croitorie, unde se făceau rochii de mireasă. Rememorând acele clipe, soția lui Tavi Clonda a vorbit despre ziua în care se va căsători religios cu tatăl fiicei sale și a spus că voalul de mireasă va avea 10 metri, chiar dacă e destul de incomod.

“Pentru o scurtă perioadă, am avut un atelier unde făceam rochii de mireasă. Și a fost o perioadă frumoasă, pentru că vedeam multe mirese și mă distram pe cinste, pentru că eram mireasă în fiecare zi. Fetele veneau, probau rochii, dar niciuna nu îndrăznea să spună că vrea să probeze un voal de mireasă. Vreau să vă spun că din 10 mirese, 9 plângeau de emoție, pentru că e un sentiment aparte momentul în care te vezi cu voal de mireasă.

Eu nu am fost îmbrăcată în mireasă, dar o să fiu, pentru că așa mi-a promis soțul meu și o să-mi fac un voal de 10 metri, numai așa, să mă încurc în el”, a mărturisit Gabriela Cristea, scrie cancan.ro.

După divorțul cu cântec de Marcel Toader, Gabriela Cristea și-a găsit liniștea alături de Tavi Clonda iar în această toamnă cei doi ar urma să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

După ce, recent, au botezat-o recent pe micuța lor, Victoria, abia acum se pot gândi și la ei înșiși. Cei doi sunt deja căsătoriți civil, însă mereu și-au dorit să se căsătorească și în casa Domnului. Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a povestit cum i s-a schimbat viața de când l-a cunoscut pe Tavi Clonda.

„Eu mi-am propus să mă îndrăgostesc în fiecare zi. Am zis că îmi dau restart, nu mai știu pe nimeni și vreau să mă îndrăgostesc și mă întorc pe partea dreaptă și văd așa un bărbat chipeș, după care aud un: Mamaaa! Intru în cealaltă cameră și văd un prunc drăguț, cu ochii albaștri, de care mă îndrăgostesc imediat. Și uite așa e în fiecare zi”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au muncit enorm pentru confort,vila enormă pe care și-au construit-o în Otopeni nu este gata nici acum. Investiția a fost una uriașă, ce se ridică la câteva sute de mii de euro.

Locuința a fost construită pe conceptul unei case inteligente, pentru a reduce cheltuielile ulterioare.

„Este o casă așa cum am dorit noi. Este, într-adevăr, o casă mare, pe care nu am apucat să o terminăm, încă mai avem de lucru. Avem 530 de metri pătrați, într-o parte este și studioul de înregistrări al lui Tavi. Nu folosim tot spațiul, momentan”, a declarat Gabriela, potrivit viva.ro.

„Am optat pentru încălzire în pardoseală și echipamente de ultimă generație, atunci când am construit casa. Ce-i drept, au fost mai scumpe, dar investiția se amortizează în doi ani, întrucât costurile facturilor nu sunt deloc ridicate. De exemplu, nici măcar în cele mai grele luni de iarnă nu am plătit mai mult de 600 de lei. Am vrut să avem și aer condiționat încorporat în pereți, care te ajută să creezi efectul răcoros din peșteră, însă era mult prea scump”,a mai spus prezentatoarea TV, citat de viva.ro