Anamaria Vasile

Noul șef al Poliției Caracal a picat un concurs pentru acest post în 2017, când a luat nota 5.80

Noul şef al Poliţiei Caracal, Costel Ghimiş, a picat cu 5,80 concursul pentru această funcţie susţinut în noiembrie 2017, transmite Mediafax. Costel Gimiş a fost numit luni la conducerea Poliției Caracal.

Costel Ghimiş a obţinut în 2017, nota 5,80 la concursul pentru acest post de conducere.

El a participat la concurs după ce în perioada iulie -decembrie 2017 a asigurat interimatul pentru această funcţie. Costel Ghimiş a picat concursul în faţa contracandidatului său, Nicolae Mirea, care a obţinut nota 7,95.

Costel Ghimiş a ocupat anterior funcţia de şeful biroului de ordine publică din Caracal. Rezultatele concursului pentru funcţia de şef al Poliţiei Caracal sunt şi în prezent pe site-ul IPJ Olt.

Fostul șef al Poliţiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministru de Interne a anunţat că l-a demis, a depus joia trecută documentele pentru încetarea raportului de serviciu cu Poliţia în vederea pensionării.

Mirea a declarat, la trei zile după dispariția Alexandrei că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze.

Fostul şef al Poliţiei Caracal, comisarul şef Nicolae Mirea, a fost demis după intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a sunat la 112 pentru a anunța că a fost răpită. El declara atunci că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze.

El a depus actele pentru pensionare, iar deputatul USR Claudiu Năsui scria că pensia polițistului va fi de 12.000 de lei.